Reklama

Reklama

Jerome upírá svůj zrak na Bruce. Gordona navštíví jeho strýc a Tučňák a Nygma se musí ke svým problémům postavit čelem. (Netflix)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtrnáctá epizoda přinesla určité zlepšení, Bruce tímto dílem jasně nastavil kurz Batman, Nygma rázně ukončil nešťastnou gay romanci a bavily mě i rozhovory mezi navrátilcem Jeromem a všemi ostatními. Tvůrci zároveň nabídli několik vtipných momentů: ve městě bez elektřiny fungují pevné telefonní linky, Jeromův šrapnel dokázal zasáhnout kůl ze všech stran. Very funy! ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Bezesporu jeden z top dílů celého seriálu a zatím nejlepší díl třetí řady. Máme tu po delší době chaos v ulicích Gothamu a přiznám se, že tyhle tipy dílů mám v tomto světě nejradši. Mezi higlighty epizody patří: šílené vystoupení Jeroma v cirkuse, finální souboj mezi Brucem a Jeromem a rozhovor mezi Brucem a Alfredem, tady muselo fanouškové srdce jednoznačně zaplesat. Dějová linka mezi Nygmou a tučňákem sice trošku slabší, ale to mi až tak nevadilo. Těším se jak se to bude mezi touhle bandou vyvíjet dál. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerome hype stále jede a tak není divu, že středem pozornosti se stal právě Jerome, nakonec to nebylo tak špatné. Dokonce i perfomence a la Jack Nicholson (ne Leather, jak si hypovníci furt myslí) bylo opravdu dobré. Jen linka s Penguinem a Ridlerem ve stylu: miluju tě, buď gay, bude nám hej, je čím dám divnější... ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Gothame nastal chaos. Spracované to bolo psychopaticky výborne. Cameron Monaghan je vo svojej jokerskej úlohe perfektný. Konečne sme videli v praxi výraznejšie využitie Bruceovho tréningu a treba dodať, že v najlepšej možnej príležitosti. Nygmova chladnokrvná vražda Oswalda v prístave bola tiež zimomriavkovitá. Akurát škoda, že je jasné, že to prežil. Keby ho tvorcovia nechali skutočne zabiť, bola by to síce strata jednej z najlepších postáv seriálu, avšak pre Gotham by to bola obrovská služba. Takto by sme dostali nového hlavného záporáka, ktorého si od začiatku seriál budoval, a z ktorého by regulérne išiel strach. Nuž, evidentne sa tak nestane a Gotham prišiel o dokonalú príležitosť na nabratie obrovskej dávky osudovosti a váhy udalostí. P.S.: BTW, takýmto tempom si bude musieť Arkham začať stavať prístavbu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda končí část s názvem „Šílené město“. (G....)

Reklama

Reklama