Reklama

Reklama

Na světlo vychází děsivé skutečnosti a Gordon tlačí na Kathryn kvůli místu u stolu v Sovím tribunálu. Bruce přiostřuje svůj trénink. (Netflix)

Recenze (7)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl na prosto o ničem. Děj se opět větví do příliš velkého množství dějových linek, takže na každou vyjde jen pár minut. Přitom se zase nic moc nestane, rozhodně nic překvapivého. Alespoň, že vypadla jedna z otravných postav, doufám, že už natrvalo. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé dejové linky sa začínajú priamo či nepriamo spájať alebo sa medzi sebou prepletať. Všetky postavy majú teraz rovnakého úhlavného nepriateľa. Každá jedna dejová linka má momentálne svoju váhu a dôležitosť, nie ako tomu bolo doteraz, keď nejaká bola príliš v úzadí alebo vyslovene dopočtu. Veľmi ma baví, akým smerom sa seriál uberá a už sa teším, keď sa všetci spoja a vydajú sa do boja proti (asi je to už všetkým jasné) Raʼs al Ghulovi a jeho sovej organizácii. P.S.: Gordon a Penguin konečne zase spolu.😄 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmnáctá epizoda mě příliš neoslovila, děj byl roztříštěný do příliš mnoha dějových linií a příběh se z tohoto důvodu příliš nepohnul kupředu. Většina postav se navíc chová podle určité šablony, divák už vlastně dopředu ví, jak bude která figura jednat, takže o jakémkoliv napětí nemůže být řeč. Jediná, kdo se z tohoto popisu vymyká je Ivy Pepper, proto mě taky jako jediná opravdu bavila. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký návrat známých postav kvituji s povděkem. Doufám, že Lee taky nakonec zůstane. Chyběla Barbara, doufám, že ty dvě opět budou městu vládnout, i když je mi to vlastně jedno kdo, ale ty dvě jsou dobrý pospolu. A jestli bude Barnes Bane, tak super. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama