Gotham - Série 3 (2016) (série)
John BehringScénář:
Ken WoodruffHrají:
Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Benedict Samuel, Michael Chiklis, James Carpinello (více)VOD (1)
Když Šaman ukáže svou ruku, ohromující objev odhaluje tajemství gothamského podsvětí. Tučňák a Hádankář jsou nuceni spolupracovat. (Netflix)
Proti předchozí epizodě sice došlo ke zlepšení, ale opakující se záchrany Jima Gordona v poslední chvíli už jsou opravdu nudné, všem je přece jasné, že se mu nic nestane, tak proč to hrotit? ()
Tak to jsem zíral s hubou dokořán. Tolik useknutých částí těla (ne jen končetin) už jsem dlouho neviděl. A ano, říkal jsem si, že to League of Assasin´s nebude, když byli v Arrow, ale po tomhle dílu..co jiného by to bylo? Selina a Alfred nejvíc mazec! ()
"I'm a butler!" ()
Captain Barnes si ukradol celú epizódu pre seba..čo mu ja vyložene nevyčítam. On to proste myslel všetko vážne :) ()
"How come no one never hides something in a place I actually like to search, like a brewery or a strip club." ()
- Jervis (Benedict Samuel) v Arkhamu zmíní čajový dýchánek z epizody Jdi za bílým králíkem (2016). (G....)