Reklama

Reklama

Nad Gothamem visí smrtící virus a někteří z nejšílenějších zloduchů města spojí své síly. Mladý Bruce je připraven přijmout svůj osud. (Netflix)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, let's see. I was alive and then I was dead. And then I was alive. Things are looking up. My, my, my. Now, this is quite a gathering. You have to love Gotham, people always pointing guns at each other." ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku ako keby sa tvorcovia unáhlili s tým Tribunálom. Rovnako mrzí, že náznaky spájania jednotlivých dejových liniek sa rozplynuli. Každopádne na finálovú 2-epizódu sa teším. Materiálu si 3. séria vytvorila na to dosť. Dúfam však, že dej okolo vírusu (a postavy s tým spojené) sa uzavrie raz a navždy a 4. séria si začne s čistým štítom budovať nový príbeh. P.S.: Prvý raz, čo som bol rád, že vidím Fish Mooney na scéne.😄 ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vycpávkový díl, který má (doufám) jen připravit půdu pro finále. Bohužel podle toho to i vypadá - vše uspěchané a bez hloubky. Lee je stále větší osinou v zadku, tentokrát však dosáhla na svůj vrchol. Tahle herečka už tam dávno neměla být. Dějová linka kolen Penguina je spíše výsměch, přestože na ni tvůrci lákají nejčastěji, tak v seriálu se jim věnuje 5 min. Celá příběhová linie s Brucem je až moc uspěchaná. Během pár dní je z něj chladnokrevný vrahoun s vymytou hlavou? Věřím mu to stejně jako ten jeho rolák...Court of Owls se po dvě sezony prsil jako seriozní nepřítel, aby byl následně zhasnut jako svíčka. Nezbývá než doufat, že tvůrci všechno snahu směřovali na finále.. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka díl. Sice tempo asi v 35 minutě zásadně polevilo, ale Fish potěšila po delší době, i když Jadu fakt nemam rád a hlavně Doctor Strange! Doufám, že se Selina ještě pořádně předvede jako znovuzrozená Catwoman a Bruce přivede k rozumu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, Jim Gordon byl opět v ohrožení života, to jsem byl ale napjatý, jak to asi dopadne! Celkem mě pobavila kravatová scéna s Dr. Strangem, ale Lee už v příběhu figuruje jen jako otravná brzda, ještě že alespoň Barbaře zase kvalitně pochodují nervy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Bruce (David Mazouz) v seriálu nosí černé roláky symbolizující Batmana. V této epizodě však nosí šedobílý texturovaný rolák, který vizuálně připomíná hruď sovy, což je symbolem Sovího Tribunálu. (G....)
  • Hugo Strange (BD Wong) nazývá Šamana (Raymond J. Barry) „Sensei“. Sensei je známý zločinec z komiksů od DC, který byl vůdcem Ligy Vrahů a byl druhým velitelem po Ra's Al Ghulovi, který se objevil ve filmu Batman začíná (2005). (G....)

Reklama

Reklama