Reklama

Reklama

Bruce sa po tom, čo prebodne Alfreda mečom, konečne vracia k svojmu starému ja a Ra's al Ghul mu poradí, ako svojho komorníka vrátiť medzi živých. Gordonov stav sa stále zhoršuje a Leslie ho nabáda, aby sa vírusu poddal. Nygma dostáva šancu zbaviť sa Penguina a Barbara sa medzitým dozvedá o zrade v jej radoch. (TV Markíza)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před začátkem třetí sezóny bych očekával velkolepější finále, ale teď jsem rád, že se podařilo alespoň takto. Konečně dostala více prostoru komická dvojice Penguin/ Riddler, takže jsem se mohl pobavit, ale to příšerné melodrama mezi Jimem a Lee mě strašlivě prudí. Nevím proč, ale mám velké obavy, že to tím vlakem v závěru neskončilo. Taky se děsím toho, kolik mrtvol vrátí tvůrci v příští řadě do hry. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uspokojivé finále, nic velkého, hezké uzavření a náznaky co dál. Cyrus Gold! Už jsem myslel, že Solomona Grundyho v hrané podobě nikdy neuvidim! Rass taky potěšil a je dobře, že se objevily všecky postavy, které přežily..snad i na podzim to bude velkolepé. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Možná. Ale aspoň vím, kdo jsem. Ten den na břehu řeky, to byla chvíle tvého znovuzrození. A to byla lež! Celá tvá osobnost je založena na lži! A není nic, co bys mohl udělat, abys to změnil!" ()

Reklama

Reklama