Reklama

Reklama

Scarecrow shromažďuje armádu a Tučňák veřejně vyzývá Gordona, aby našel Jonathana Cranea. Selina a Tabitha jednají o novém partnerství. (Netflix)

Recenze (6)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scarecrow mě bavil moc. Fakt se rýsujou super záporáci, ale snad se budou objevovat i ty předešlí. A snad i ten Harvey Dent :D No baví mě to zatim moc, snad to neni jen takhle zkraje. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl docela fajn díl. Skvělej Strašák a skvěle udělaný začátky batse. Sice mi furt vadí jak je tolikrát Bruce a Gordon stupidní,ale co už. Taky mě začíná mírně iritovat jak každou sérii musí jít po Penguinovi..c'mon guys první série byla o jeho vzestupu,druhá o pádu a zase vzestupu a třetí prakticky o pádu a až na konci se dal dohromady...fakt by mu měli už dát svátek a nechat ho být páč už to začíná být ohraný. Návrat Barbary mě osobně dost naštval. Jedna z nejhorších charakterů.. ()

Reklama

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je toho moc.Vždy někoho zabijí, já si říkám-konečně a on samozřejmě zase obživne.Je to naprostá slátanina, vůbec nechápu, co mě nutí pořád pokračovat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě hraje Charlie Tahan naposledy postavu Jonathana Cranea. V dalších dílech ho hraje David Thompson. (G....)

Reklama

Reklama