Reklama

Reklama

Záplava bankovních loupeží Gordona a Bullocka zaměstnává. Znovu se probouzí známé zlo a Barbara je v nebezpečí – a nutí Selinu, aby si vybrala na čí stranu se přidá. (Netflix)

Recenze (4)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to fakt naprostá dementní sračka.Jen záplava neustálého násilí a mrtvol, pro úchyly skvělá podívaná, ale absolutně nechápu, kdo je cílová skupina.Zřejmě šikanovaní poserové a ubožáci, kteří jsou rádi, že někomu se vede daleko hůře a to jejich utrpení není až tak velké.Jedna, dvě řady by bohatě stačily, už je jen recyklováno dávno objevené a děj už nemlže nikoho překvapit.To neustálé oživování mrtvol je už opravdu velice trapné. ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku volnější díl, bál jsem o Tabithu, ale tu snad nechají..:D Jinak ať už linka s Nygmou a Lee nebo Liga žen a Barbara mi přijde už asi potřetí replikovaná a doufám, že už se přísahala věrnost naposled a pojede se dál. Doufám, že poslední tři díly ještě více sešlápnou plyn po tomhle mírném snížení rychlosti. Ale pořád nejlepší komiksovka, na kterou lze přes rok koukat, stále velmi překvapivě. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama