Reklama

Reklama

Uprchlíci z Gothamu jsou v bezpečí, ale jen dokud si Tučňák nepřijde pro svoje lidi. A odhodlaná Selina povolá Bruce, aby jí pomohl najít Jeremiaha. (Netflix)

Recenze (6)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

amalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a žbrluch. Ne, to je síla, jak to jde stále do větší prdele.Jak píšu jinde, ten počet dílů je přepálený, neustále se vše dokola opakuje a už je to opravdu strašná otrava.Už i ten Tučňák s Nygmou mi lezou na nervy.No, dokoukám to, když jsem došel až sem,ale je mi jasné, že se to do mého srdce nezapíše. ()

f7r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vážně? Další díl z cyklu "Jim Gordon - Tučňákova děvka", což už je v asi stopadesátém provedení neskutečně otravné. To už mi přišla první série v pojetí "Crime of the week" zábavnější. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla učebnicová ukázka maximální trapnosti..co to sakra mělo být s tou Ecco v domě Jeremiaha ? Mně bylo tak trapně že koukám na takový hnůj až to hezký není, myslím že to bude jen horší a silně uvažuji a tímhle seriálem skončit...nic se nezměnilo, je to pořád stejná průměrná groteska ale přidalo se na jalovosti, trapnosti a herecké výkony šli od sraček ještě hlouběji do žumpy. Konverzace Seliny a Ecco už byl jen vrchol odpadu ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama