Reklama

Reklama

Gotham

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2019), 72 h 58 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Andrew Stewart-Jones, John Doman, Cory Michael Smith, Sean Pertwee (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Dlouho předtím, než se stane komisařem, se policejní zelenáč James Gordon postaví zločinu a korupci v Gotham City a chce pomstít vraždu rodičů Bruce Wayna. (Netflix)

Recenze uživatele Mr.Baboon k tomuto seriálu (6)

Borový les (2016) (S02E18) 

To oživování postav dokáže zkazit snad každý seriál. Dneska je to holt v módě vracet mrtvé zpátky, ale ne každého to pořád dokola baví. Zatím nejslabší díl série, snad už se to nestane. ()

Na svobodě (2016) (S02E20) 

Tučňák je zpět, ze Seliny je kočka a Killer Croc tu je taky... těším se na finále! ()

Série 3 (2016) (S03) 

Tady prostě víte, že když někdo umře, nemůžete to brát vážně. Tahle věc je rakev skoro pro každý seriál a Gotham na to dost doplácí. První dvě série super, ve třetí už je všechno jinak a ne moc dobře - podsvětí může vést v podstatě každý magor; každý kdo umře, se vrátí; postavy se chovají tupě a situace řeší vždy tak, aby vznikl konflikt a to úplně zbytečně, jelikož tvůrci už nemají z čeho čerpat? Že by? Nevím, ale přijde mi to tak. ()

Dívej se mi do očí (2016) (S03E03) 

Tak Mad Hatter naprosto dojebaný. Kde je ten mrňavý šílený skrček s očima "pocém kam jdeš?" Nic... Lee se mi dost znechutila, Jim je v prdeli a Falcone se vrací na scénu a to dost WTF způsobem. Nejlepší na téhle epizodě byl Selinin zadek, když lezla po tom žebříku. ()

Nový den přichází (2016) (S03E04) 

Každý ví, že krev Alice změní člověka. A její krev na místě činu nechají několik hodin volně kapat. No, až na tuhle kravinu skvělý díl. Co se Mad Hattera týče, raději bych vzhled i origin více podle předlohy, co se obsazení týče, tak je to asi poprvé u Gothamu, kdy s tím mám problém. Jinak odkazy na čaj? Kdo čte, tak toho určitě tento odkaz zahřeje. ()

Pax Penguina (2017) (S04E01) 

Jen prosím, už žádné přetahování o trůn podsvětí Gothamu. V tom první série vynikala - byl tu jeden velký boss a všichni ostatní v zástupu. K tomu pár mimomafiánských nepřátel, jako Scarecrow, Freeze apod. a budu spokojen. Prosím, ať se tohoto drží celá série. Třetí byla velké zklamání. ()

Související novinky

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

08.12.2021

Obvykle je zvykem nejprve uvést film, v tomhle případě komiksový reboot Batmana od Matta Reevese (Válka o planetu opic) čistě pojmenovaný The Batman, počkat si, jestli bude úspěšný a fanoušci s vizí… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

20.04.2021

A teď jedna špatná zpráva pro fanoušky oceňovaného komiksu Gotham Central. Před pár měsíci jsme informovali o tom, že se chystaný komiksový snímek The Batman s Robertem Pattinsonem dočká seriálového… (více)

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama