Reklama

Reklama

Gotham

(seriál)
Trailer 9
USA, (2014–2019), 72 h 58 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Andrew Stewart-Jones, John Doman, Cory Michael Smith, Sean Pertwee (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Dlouho předtím, než se stane komisařem, se policejní zelenáč James Gordon postaví zločinu a korupci v Gotham City a chce pomstít vraždu rodičů Bruce Wayna. (Netflix)

Recenze uživatele FanKalEl k tomuto seriálu (5)

Gotham (2014) 

Možno sa nejedná o nič veľké ale nenáročných a stredne náročných (mňa) fanúšikov poteší, Ben McKenzie je sympaťák ktorého som si už obľúbil z iného, nemenovaného seriálu :D Gordona dokáže obstojne zahrať. Ostatné postavy sú fajnové až na Selinu tá tam je už naviac a zbytočná a Alfred je strašne nesympatický. Nečakal som od toho veľa a dostal som pekný pilotný diel ktorý ma bavil od začiatku až dokonca a ako to tu už bolo všade písané, od druhej polovice už boli vyložené prvé karty ! A čo sa týka spracovania a atmosféry Gothamu, proste krása. Takisto aj režisér sa trochu drží i komiksovej predlohy, vid. Jamesonov parťák, čisto ako z komiksu Year One a Earth One, tuším. A tá posledná scéna s pilotu je ako čerešnička na torte :DD PILOT (95%) Druhý diel je parádny :D A to sa ešte bude podľa mňa zlepšovať..S01E07 - Masterpiece !! Ľudia, už nefetujte toľko a zvýšte hodnotenie ! :D Postupne sa seriál začal tak rozvíjať až sa dostal na vrchol kde je už nemožné viac pritlačiť na pílu (dokonca sa mi zapáčil Alfredov charakter a jeho "bloody hell"). A tak to aj pokračuje ďalej. Mám za sebou už poslednú epizódu druhej série a práve som zistil že som sa mýlil. Fish mi to môže tiež potvrdiť, všetko je možné a teraz nenaznačujem jej reborn ale skôr tú širokú paletu záporákov vďaka ktorým si tento seriál svoj názov viac než len zaslúži. 1 séria (100%) 2 séria (130%) ()

Lepší vládnout v pekle (2016) (S03E01) 

Správa pre moureka10100: Najlepšia scéna je podľa mňa keď zistia že to narafičil Butch aby zapôsobil na tú čokoládku :D ()

Souzeni budou všichni (2017) (S03E19) 

Captain Barnes si ukradol celú epizódu pre seba..čo mu ja vyložene nevyčítam. On to proste myslel všetko vážne :) ()

Tučňák, náš hrdina (2019) (S05E03) 

Nakoľko sa mne osobne 4 séria páčila menej a nezdieľal som tunajšiu eufóriu, tento diel posúva hranice Gothamu do výšin! Vyzerá to tak že tento seriál dostane dôstojnú finálnu sériu. ()

Co že udělali? (2019) (S05E11) 

No ale až takú vykrádačku Dark knight rises som vážne nečakal.. ()

Související novinky

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

08.12.2021

Obvykle je zvykem nejprve uvést film, v tomhle případě komiksový reboot Batmana od Matta Reevese (Válka o planetu opic) čistě pojmenovaný The Batman, počkat si, jestli bude úspěšný a fanoušci s vizí… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

20.04.2021

A teď jedna špatná zpráva pro fanoušky oceňovaného komiksu Gotham Central. Před pár měsíci jsme informovali o tom, že se chystaný komiksový snímek The Batman s Robertem Pattinsonem dočká seriálového… (více)

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama