Reklama

Reklama

Gotham - A Dark Knight

(série)
Trailer 2
USA, (2017–2018), 16 h 7 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Donal Logue, Ben McKenzie, Genoveva Rossi, Harry Sutton Jr., Justin Clarke, Michael Buscemi, Leila Almas Rose, Anthony Carrigan, Cory Michael Smith (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nejprohnanější gothamští zločinci vystupují ze stínů, aby se znovu chopili vesla, a Gordon a Bullock se snaží zvládnout nastalý chaos – s drobnou pomocí Bruce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (14)

Detak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo, nebylo to úplně špatný, ale v podstatě zajímavější byly až poslední 2-3 díly, které nasvědčují tomu, že teprve až příští série bude to pravý poňuchňáníčko pro všechny psychicky labilní fanoušky. No už se těším, co tam bude za pošahance :-D Nicméně začínám si všímat, že jak už v podstatě všichni hlavní hrdinové a hrdinky vstali z mrtvých, tak když někoho zabijou, tak to nějak ztrácí své kouzlo :-P Ale zase taková Lee, té to tady děsně seklo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. Bezkonkurenčně. U žádné z předešlých tří sérií jsem se nebavil více, byly tam nabité díly, ovšem pokaždé to v nějaké části ustrnulo. Tady ne, tady mě to chytlo od začátku až do konce a dokonce tu nebyl ani jediný průměrný výplňkový díl, ba co více, bylo tu hodně těch naprosto bombových. Včetně finále, které je sice jeden obrovský cliffhanger, u něhož jsme se modlili za oznámení další série..Které naštěstí přišlo, takže už se nemůžu dočkat až to v lednu konečně vypukne. A příště už zpět toho Denta prosím. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gotham se pro mě za ty čtyři roky stal srdcovkou. Není komiksového seriálu, který by si dokázal udržet kvalitu po celé čtyři série. Tam, kde Arrow a spol. jdou během třetí série vždy do kytek, Gotham je naopak lepší a lepší. Žádné zbytečné citové výlevy, žádné telenovelové romance, ale naopak skvělé příběhy zápletky, akce a temná atmosféra. Taky se mi líbí to, že seriál nemá schéma - tým proti jednomu mastermindovi, ale spíš se tu rozvíjí několik různých zápletek, které se týkají různých padouchů a navzájem se proplétají a rozplétají a některé na konci spojují. Závěrečná epizoda neměla chybu. To byla čirá komiksová temnota, které už chybí jen to, aby do ní naskočil Batman. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tady už se jedná o čistokrevnou groteskní parodii. Naštěstí zde bylo plno skvělých okamžiků ale bohužel si seriál drží tu svou až směšnou linku kdy herci parodují snad samo sebe, přehrávají a působí směšně. Kolikrát jsem měl pocit zda cílová skupina není do patnácti let, plno postav které už jen překáží a jsou k hovnu, některé tu jsou jen proto... vlastně ani nevím proč...no a smrt riddlerem a Lee? Nezoufejte, skončili u Strange takže se opět vrátí...nevím no, zase další průměrná série a nezachrání to ani skvělý Scarecrow, ani jeden Joker a ani Poisson Ivy ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...mám pocit, že skoro každá séria začína Pengiunom a niekým, kto sa ho rozhodne dať dole. Nie, že by to vadilo. Predstaviteľ Oswalda, Robin Lord Taylor, je sympaťák a je zábavný, keď je naštvaný. Musím povedať ale pravdu, prvá polovica ma až tak nebavila. Áno, bola tu zaujímavá Sofia, celkom smutný vzťah medzi Harveym a Gordonom, geniálny Pyg, ale i tak ma to nejak nechytalo. A druhá polovica bola proste WTF. Celá vec ohľadom Barbary a Ligy, Legion of Horribles (ktorá zmizla tak rýchlo, ako aj prišla), vzťah Eda a Lee a samozrejme nesmieme zabudnúť na návrat Jeroma Valesku, ktorý ide po svojom bratovi, ktorého si scenáristi bohvie odkiaľ vycucali. A možno je Jeremiah príčetnejší, ako jeho dvojča Jerome, nudiť sa s ním určite nebudeme. Proste, druhá polovica bola WTF, ale zábavné WTF, ktoré ma dosť bavilo. Finále bolo potom ako vždy super a navnadilo na piatu sériu. ()

Galerie (317)

Zajímavosti (11)

  • Když Liga stínů stojí v kruhu okolo Barbary (Erin Richards), tak jeden člen Ligy stínů drží svůj meč obráceně. (G....)
  • Když na začátku epizody letí letadlo s trhavinou na Lee (Morena Baccarin), Grundy (Drew Powell) do letadla strčí a letadlo exploduje před budovou. Později Fox (Chris Chalk) s Gordonem (Ben McKenzie) zkoumají budovu a letadlo je znovu uvnitř místnosti. (G....)
  • Gordon (Ben McKenzie) říká jednotce, že si mají vzít plynové masky. Avšak když jednotka dorazí na slavnost, tak nikdo z nich na sobě nemá plynovou masku. (G....)

Reklama

Reklama