Reklama

Reklama

Gotham - A Dark Knight

(série)
Trailer 2
USA, (2017–2018), 16 h 7 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Donal Logue, Ben McKenzie, Genoveva Rossi, Harry Sutton Jr., Justin Clarke, Michael Buscemi, Leila Almas Rose, Anthony Carrigan, Cory Michael Smith (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nejprohnanější gothamští zločinci vystupují ze stínů, aby se znovu chopili vesla, a Gordon a Bullock se snaží zvládnout nastalý chaos – s drobnou pomocí Bruce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (14)

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě spolu s druhou sérií nejlepší série (dost pomohl fakt, že první a třetí mě moc nenadchly). První polovina se občas mírně táhne, ale s příchodem "teen Jokera" do Gothamu se ukázala jedna věc. Že ne nadarmo, je Joker pokládán za nejlepšího padoucha z batmanova světa. Hrozně tomu dopomohl i herec, který předvádí, řekl bych, až filmové kvality svého umu. A to, že vlastně zahrál dva Jokery a oba diametrálně odlišné a přesto oba děsivé jen umocňuje můj názor. Opravdu klobouk dolů. Zrod Jokera mě opravdu moc bavil a s tím i velmi časté odkazování na různé komiksy (například Killing Joke). Je vidět, že tvůrci nezanedbali svou přípravu a mají také dost načteno, což je vždycky dobře. Na druhou stranu mě moc nebavila linka s Ridllerem/Lee nebo Butchem aka Solomonem Grundym a vůbec mě nebavila Barbara a ta její Liga feministek. Tu bych nehradil radši originem Poison Ivy, která nějak nenápadně zmizela. Celkově jsem spokojen, ale myslím, že konec seriálu pátou sérií je jen a jen dobře pro Gotham a hlavně pro nás. Pět sérií je akorát a snad se nám už konečně zrodí Batman. 80% ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tady už se jedná o čistokrevnou groteskní parodii. Naštěstí zde bylo plno skvělých okamžiků ale bohužel si seriál drží tu svou až směšnou linku kdy herci parodují snad samo sebe, přehrávají a působí směšně. Kolikrát jsem měl pocit zda cílová skupina není do patnácti let, plno postav které už jen překáží a jsou k hovnu, některé tu jsou jen proto... vlastně ani nevím proč...no a smrt riddlerem a Lee? Nezoufejte, skončili u Strange takže se opět vrátí...nevím no, zase další průměrná série a nezachrání to ani skvělý Scarecrow, ani jeden Joker a ani Poisson Ivy ()

Reklama

Detak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo, nebylo to úplně špatný, ale v podstatě zajímavější byly až poslední 2-3 díly, které nasvědčují tomu, že teprve až příští série bude to pravý poňuchňáníčko pro všechny psychicky labilní fanoušky. No už se těším, co tam bude za pošahance :-D Nicméně začínám si všímat, že jak už v podstatě všichni hlavní hrdinové a hrdinky vstali z mrtvých, tak když někoho zabijou, tak to nějak ztrácí své kouzlo :-P Ale zase taková Lee, té to tady děsně seklo. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka! Rozjetý vlak co nechcete, aby zastavil a když se na řadu dostane Joker, vlastně Jerome, srdíčko plesá. Úctyhodný nástupce Ledgera, jemuž několikrát vzdá hold a zároveň svým děsivým vzezřením dá zavzpomínat na nejlepší komiksy s ním. Jednoznačně král celé řady. Škoda, že prostoru nedostal víc. Uvidíme, jak se to podaří jeho bratrovi. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. Bezkonkurenčně. U žádné z předešlých tří sérií jsem se nebavil více, byly tam nabité díly, ovšem pokaždé to v nějaké části ustrnulo. Tady ne, tady mě to chytlo od začátku až do konce a dokonce tu nebyl ani jediný průměrný výplňkový díl, ba co více, bylo tu hodně těch naprosto bombových. Včetně finále, které je sice jeden obrovský cliffhanger, u něhož jsme se modlili za oznámení další série..Které naštěstí přišlo, takže už se nemůžu dočkat až to v lednu konečně vypukne. A příště už zpět toho Denta prosím. ()

Galerie (317)

Zajímavosti (11)

  • Vlak, který veze Sofii (Crystal Reed) domů, je poháněn párou, ale zvuk je tvořen vzduchovým klaksonem, nikoli parní píšťalou. (G....)
  • Peyton List je třetí herečkou, která v tomto seriálu ztvárnila Ivy Pepper. (G....)
  • Když Liga stínů stojí v kruhu okolo Barbary (Erin Richards), tak jeden člen Ligy stínů drží svůj meč obráceně. (G....)

Reklama

Reklama