Reklama

Reklama

Gotham - A Dark Knight

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 16 h 7 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Donal Logue, Ben McKenzie, Genoveva Rossi, Harry Sutton Jr., Justin Clarke, Michael Buscemi, Leila Almas Rose, Anthony Carrigan, Cory Michael Smith (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nejprohnanější gothamští zločinci vystupují ze stínů, aby se znovu chopili vesla, a Gordon a Bullock se snaží zvládnout nastalý chaos – s drobnou pomocí Bruce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (14)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tady už se jedná o čistokrevnou groteskní parodii. Naštěstí zde bylo plno skvělých okamžiků ale bohužel si seriál drží tu svou až směšnou linku kdy herci parodují snad samo sebe, přehrávají a působí směšně. Kolikrát jsem měl pocit zda cílová skupina není do patnácti let, plno postav které už jen překáží a jsou k hovnu, některé tu jsou jen proto... vlastně ani nevím proč...no a smrt riddlerem a Lee? Nezoufejte, skončili u Strange takže se opět vrátí...nevím no, zase další průměrná série a nezachrání to ani skvělý Scarecrow, ani jeden Joker a ani Poisson Ivy ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...mám pocit, že skoro každá séria začína Pengiunom a niekým, kto sa ho rozhodne dať dole. Nie, že by to vadilo. Predstaviteľ Oswalda, Robin Lord Taylor, je sympaťák a je zábavný, keď je naštvaný. Musím povedať ale pravdu, prvá polovica ma až tak nebavila. Áno, bola tu zaujímavá Sofia, celkom smutný vzťah medzi Harveym a Gordonom, geniálny Pyg, ale i tak ma to nejak nechytalo. A druhá polovica bola proste WTF. Celá vec ohľadom Barbary a Ligy, Legion of Horribles (ktorá zmizla tak rýchlo, ako aj prišla), vzťah Eda a Lee a samozrejme nesmieme zabudnúť na návrat Jeroma Valesku, ktorý ide po svojom bratovi, ktorého si scenáristi bohvie odkiaľ vycucali. A možno je Jeremiah príčetnejší, ako jeho dvojča Jerome, nudiť sa s ním určite nebudeme. Proste, druhá polovica bola WTF, ale zábavné WTF, ktoré ma dosť bavilo. Finále bolo potom ako vždy super a navnadilo na piatu sériu. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv i zde platí kolísající kvalita dílů,musím uznat že tohle mělo bezesporu nejlepší linku. Je opravdu škoda že ty kvality kolísají od samého začátku seriálu,kdyby jich nebylo,měli by jsme tu opravdu mistrovské dílo. Celkově tahle série byla dost fajnová a jen bych vytkl dvě věci co to mírně sráží...první co bych vytkl je NEJHORŠÍ Liga Stínů co jsem v životě sledoval a s kapkou feminismu to už bylo totální zabiják mých nerdovských buňek. Ale Al Ghul byl fajn. Druhá,je tak na půl..jedná se o samostatného "Jokera",který vlastně nikdy nebyl Joker a ani se to na něho moc nepodobalo. Avšak..seriál v tomto udělal fakt geniální věc,udělal bratry Valeskovských,který (když se nadtím zamyslíte..) reprezentovali dvě důležité věci co Joker byl a je. Inteligence a šílenství. Je ovšem škoda že nikdy se nespojilo obojí a zůstala jen kostra co má vzdáleně připomínat pana J. Za mě 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. Bezkonkurenčně. U žádné z předešlých tří sérií jsem se nebavil více, byly tam nabité díly, ovšem pokaždé to v nějaké části ustrnulo. Tady ne, tady mě to chytlo od začátku až do konce a dokonce tu nebyl ani jediný průměrný výplňkový díl, ba co více, bylo tu hodně těch naprosto bombových. Včetně finále, které je sice jeden obrovský cliffhanger, u něhož jsme se modlili za oznámení další série..Které naštěstí přišlo, takže už se nemůžu dočkat až to v lednu konečně vypukne. A příště už zpět toho Denta prosím. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

První tři série byly velice zajímavé, ale ten tam je scénář, který překvapil a byl něčím zajímavý. Z Arkhamu se utíká jedna radost a není to ústav, kde drží nejnebezpečnější zločince, ale spíš takový pasťák pro náctileté, kdy je každému jedno kdo a kdy uteče. Rozhovor Gordona s kolegou slyšel Viktor se svým otravným sidekickem asi tak sto metrů daleko a přes zeď. Viktor nám najednou zapomněl, jak být ostrostřelcem a netrefí ani hovno. Herci se v jednom díle chtějí zabít, aby v druhém díle padali láskyplně vzájemně do náručí. A už těm hercům člověk ani tu jejich roli nevěří. Jediná světlá vyjímka je představitel Jokera, kterému pauza dost prospěla a docela se hraním své postavy baví. Začíná to být parodie sebe sama. S tím rozdílem, že tahle parodie vůbec není vtipná. ()

Galerie (317)

Zajímavosti (11)

  • Jeremiah Valeska (Cameron Monaghan) má purpurový kabát a dlouhou fedoru, která má výraznou podobnost s klasickým designem Jokera. (Vyhnalik)
  • Když se Sofia (Crystal Reed) dotkne růže, můžeme vidět, že jí krvácí prostředníček, ale později si olízne ukazováček. (G....)
  • Gordon (Ben McKenzie) říká jednotce, že si mají vzít plynové masky. Avšak když jednotka dorazí na slavnost, tak nikdo z nich na sobě nemá plynovou masku. (G....)

Reklama

Reklama