Reklama

Reklama

Jonatana a čarodějnice

  • Česko Jonathana a čarodějka (více)

Obsahy(1)

Mladá Jonathana už nemá matku. I když žije s milujícím otcem, vidí, co maminky spolužáků pro ně dělají a cítí se odstrčená. Zoufale touží po vlastní matce a dělá vše pro to, aby našla ideální kandidátku na tuto roli. Hledá útočiště ve starém domě obývaném tajemnou dámou, o níž si Jonathanini přátelé myslí, že je čarodějnice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak zase po dlouhé době něco z Rakouska, ale bohužel se tohle moc nepovedlo. Děj není nijak zvlášť rozvinutý a dítě by se u toho určitě unudilo k smrti, protože i já měl co dělat, opravdu tu není nic co by stálo za zmínku, jen bylo pěkné, jak se cizí paní dokáže postarat o dítě, které tak touží po své mamince. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Ja premyslela, pro koho byl film urcen. Jestli pro deti.. ro by 100% nevydrzely, nebo pro dospele?? Tak v tom pripade bylo fajn, ze jsem to shledla ze zaznamu a mohla jsem to pretocit! Takovou melodramatickou utahaninu uz jsem dlouho neviděla. Holcicka hrala super.. to jo..pokud tedy byli co... no a jednu hvezdu za nostalgii.. meli uplne stejny vánoční stromek; jako kdysi my... nee nadarmo jsme byli 300 let pod "nadvladou" Rakouska-Uherska! 😀 ()

Reklama

Reklama