Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

POMO 

všechny recenze uživatele

Hororová alegória na prehnitosť ľudskej ambicióznosti cez mŕtvoly, pri ktorej človek prichádza o priateľov i seba samého. Trefne zasadená do hereckého prostredia v Los Angeles. "Cez mŕtvoly" v tomto prípade doslova, pretože po zaujímavej, tajuplnej, psychologickej prvej polovici sa z filmu stane krvavý slasher. Čím sa docela zhodí, a potom sa už iba s odretými ušami snaží zachrániť úmyselne rádoby artovým, ale predsa len originálnym záverem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V práci dala výpověď, protože měla za to, že tuhle roli má v kapse. Jenže cesta k ní ještě vede přes slizké ruce producenta v letech, kterého rudé šaty dosud neúspěšné herečky, respektive to, co je pod nimi, láká. Prostě další holka, která se honí za svým vzdáleným snem. Třeba to ovšem tentokrát za roztažení nohou stojí. Plané řeči, závist, sny, snaha naplnit očekávání, nepřešlapování na místě, kariérismus a zákulisní manipulace nám už v plné syrovosti představil třeba David Lynch (Mulholland Drive) nebo Darren Aronofsky (Černá labuť). Jenže Alex Essoe není Naomi Watts ani Natalie Portman, i tak přes mnohé nezáživné pasáže musím uznat, že závěrečná řežba je hodně znepokojivá a přímočará. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ SE NEMŮŽETE UVOLNIT SÁRO, JAK BY JSTE SE MOHLA PŘEMĚNIT V NĚCO JINÉHO?…" /// Jak si lze dobírat absurdní svět jménem Hollywood, kde hraje důležitou roli závist, kariérismus a zákulisní manipulace už ukázal ve svém Mulholland drive David Lynch. Tentokrát se ovšem připravte na béčkovej horor, který není děsivej, jen vobčas nechutnej. V poklidným tempu sledujeme mladou holku, která chce bejt herečkou. To poklidný tempo prodlužuje snímek a než nadejde čas ke scénáristicky divokým fantasiím, načekáte se. Klidně by to mohlo bejt psychologický drama, ve kterým se pozná většina těch, co se chtěj stát přes noc hvězdou. Nebýt toho slasherovýho konce. V závěrečný třetině pak Alex Essoe konečně může i nám předvýst, že hrát umí. A jestli tam na konci ležela ona, tak i to, že je to kus baby. Nečekejte zázraky. Mohla by to bejt satira. Kdyby v každým člověku nechrápal kousek z Démona, který ovládá jeho nejtemnější touhy. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci bejt filmovou hvězdou a dědek od vedle mě láká na okultismus. 2.) Nebaví mě, když někdo jen hnije doma. Baví mě, když chodí ven. 3.) Thx za titule ,,LV“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Sarah pracuje ako obsluha vo fast foode, jej jediným snom je byť herečkou. Jedného večera pri prezeraní ponúk na internete, zareaguje na konkurz vo filmovej spoločnosti "Astreus", kde sa ujíma o úlohu v doposiaľ neznámom horore "The Silent Scream". Napriek tomu, že samotný casting prebehne pomerne netradičným spôsobom, a má z neho zmiešané pocity, prechádza do užšieho výberu uchádzačov. Jej nadšenie z neočakávanej životnej príležitosti však čoskoro pominie. Pomerne originálne spracovaný príbeh, ktorý čerpá námet od rok starého "Contracted". Najmä vďaka odlišnému rozuzleniu zaujal dostatočne nato, aby dosiahol lepšie ako priemerné hodnotenie. Mrzí akurát fakt, že prvé dve tretiny sa dej rozbieha o niečo pomalšie, ako by si divák prial. Až záverečná polhodinka ponúka niekoľko pekných gore scén. Kto má chuť vzhliadnuť niečo "ostrejšie", bez mimoriadneho deja, odporúčam "Thanatomorphose" - 60%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo napsáno několikrát, ten rozjezd je šííííleně dlouhý, přesněji až po 60 minutách, se začne konečně něco dít. Ale díky bohu se na Alex Essoe celkem hezky kouká, hrát opravdu umí a jde vidět že jí horory baví (nic jiného zatím netočí) Můj druhý film s ní po Midnighters a už tady mi ukázala svou parádní postavičku, se vším všudy. Po dlouhém váhání, tu čtyrečku (slabší) dám, protože se na tu nechutnou proměnu a brutální masakr v závěru vyplatilo počkat. Potěší i skvěla hudba a určitě Starry Eyes stojí za zhlédnutí. (679. hodnocení) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)
  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)

Reklama

Reklama