Reklama

Reklama

Mind Games

(seriál)
Trailer
USA, 2014, 9 h 13 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Kyle Killen

Hudba:

Johnny Klimek

Hrají:

Christian Slater, Steve Zahn, Megalyn Echikunwoke, Gregory Marcel, Cedric Sanders, Jaime Ray Newman, Sterling Sulieman, Wynn Everett, Ron Rifkin (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Z pilotu jsem si normálně ucvrnknul. Výtečná práce s gradací napětí, chytré psychologické kecy, co divák sežere i s navijákem a... Christian Slater. Takový kus herectví jsem od něj jednoduše nečekal. Třesu se, a zároveň se bojím druhého dílu, zrušení seriálu je totiž vzhledem k prachbídné sledovanosti nebezpečně blízko... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Steve Zahn v seriálové roli zapáleného "psychologa" (šílence), který dokáže ovlivnit lidská rozhodnutí okolními vlivy. Také zajímavý námět (taková kombinace Anatomie lži a filmu Počátek), ale už v pilotu mi právě Steve Zahn pil krev. A Christian Slater jen sekunduje. 40% [seriál ZRUŠEN] ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 37 Dokoukáno: 11+1 Zahozeno: 20 _ Na papíře to nevypadalo zle a připomínalo mi to trochu pár dobrých seriálů. Bohužel ve skutečnosti docela nuda i když postupně se kvalita zlepšovala. Divákům to bylo jedno a tak po páté epizodě zrušeno. Slater má nějakou smůlu na ty seriály, už třetí seriál v řadě, který jsem s nim viděl a byl hned zrušen. 45% ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama