Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambrose je starý veterán z Vietnamu, ktorý pred pár rokmi prišiel o zrak. Nakoľko potrebuje občasný dohľad, jeho syn William ho presťahuje do uzavretej štvrte pre seniorov. Hneď v prvú noc po nasťahovaní do nového domu je "svedkom" brutálnej vraždy svojej susedy i milovaného psa, bez ktorého neurobil ani krok. Od miestnych ľudí a polície sa následne dozvedá, že jedenkrát do mesiaca prichádza za nevysvetliteľných okolností o život nejeden dôchodca. Nakoľko je Ambrose bývalým vojakom, rozhodne sa, že danej záhade príde na koreň. V stávke je totiž jeho vlastný život. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POKUD JEN ODSAJETE KREV, PŘENÁŠÍTE TU NEMOC. MĚNÍ SE S VÁMI…“ /// Po tom vcelku sympatickým úvodu jsem vočekával, že maj tvůrci jasno. Minimálně v tom, že na triky nejsou prachy, takže by se šiklo vrhnout maximum úsilí do příběhu. Ty triky mě neserou, je otázkou vkusu, jestli nažene hrůzu plyšová příšera. Spíš zamrzelo, že příběh je taková hororová šablona, kterou osvěžuje postava slepýho veterána a vcelku nic se v něm neděje. Takže jestli čekáte něco, co řeší vlkodlaky a nahání děs, doporučuju tohle vynechat a dát si radši nějakou vlkodlačí prdel. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád místa, kde nejlepším přítelem slepce je rýč. 2.) Vždycky jsem měl podezření že Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa a Po, něco skrejvaj! 3.) Thx za titule ,,Jemu, tedy IDžORovi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vydarená vec, ktorej veľa dal herecký výkon slepého bývalého vojaka a zaujímavý scenár. Vojnový veterán je rodinou odložený do dôchodcovského mestečka, nachádzajúceho sa v blízkosti lesov. Občas dôjde k útoku zvieraťa. Alebo to nerobí obyčajné zviera? Je to možno zbytočne dlhé a masky napriek snahe „urobiť to ručne“ a nie pomocou CGI (na čo ostatne zrejme ani neboli peniaze...) žiadny zázrak, ale ako celok to má niečo do seba. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý sólový film, ktorý šikovný argentínsky režisér A. G. Bogliano natočil v americkej produkcii a opäť bez účasti svojho súpútnika, staršieho brata Ramira. Bogliano opäť nesklamal, ono do werewolf horroru sa nepustí hocikto - je to svojský subžáner, v ktorom môže filmár veľmi ľahko pohorieť, no on sa s tým popasoval skvele a potvrdil svoju remeselnú zručnosť. Podobne ako mnoho iných užívateľov csfd mám určité výhrady k maskám - trochu mi pripomínali tie z The Howling, hoci tam boli "veľkouchí" vlkodlaci predsa len desivejší než tí z Late Phases, ktorí miestami pôsobili až humorne. Fakt neviem posúdiť či v tom bol alebo nebol zámer tvorcov a istý pokus o odľahčenie, koniec koncom ak je niekto stará, vyšklebená držka v ľudskej podobe, prečo by mal vyzerať inak po premene na vlkodlaka? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slepá zuřivost 2: Soumrak vlkodlaků.. Fanoušci hororů z toho asi nebudou výt na měsíc, ale to bude možná tím, že Late Phases zase až tak hororem úplně nejsou. Spíše černohumorné drama o vyděděnosti stáří (potažmo válečných veteránů), co si cílevědomě chystá půdu pro závěrečných dvacet minut poctivého oldschoolového gore. Navíc, esem v rukávu Bogliana je charisma Nicka Damiciho. Jakýsi kompilát Newmana, Krobota a zestárlého Toma Hardyho, co si svou vlídnou tvář nechal zalehnout zápasníkem sumo jménem Zahořklost a po okolí chodí s rýčem místo slepecké hole. Jeho postava dodává lykantropímu Od úplňku do úplňku parádní lidský rozměr.. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně bizarní mix vlkodlačího hororu a dramatu o stárnutí a vyrovnávání se s minulostí. Mít to áčkové hollywoodské tvůrce a rozpočet, mohlo by jít o zásadní multižánrovku, takhle se spíše přešlapuje na místě a kvůli nedomrlým maskám nevzbuzují záporáci žádnou velkou hrůzu. Ale dá se u toho v pohodě vydržet, protože koncept měsíční přípravy na další vlkodlačí útok je neokoukaný a zajímavý a Nick Damici vtisknul své postavě drsného morouse neopakovatelné charisma. Pro jednou za slabší 3*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama