Reklama

Reklama

Iron Fist - Season 1

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

15 let od údajného úmrtí se Danny Rand znova objeví. Teď má ale sílu Železné pěsti a chce získat zpátky svoji minulost a naplnit svůj osud. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti silnému příběhu Jessicy a po všech stránkách výborného temného Daredevila tu máme zase něco jiného. Iron Fist je lehce naivní seriál s mystickým nádechem, slušnou akcí a skvělým zábavným tempem. První série mě neskutečně bavila. Několik málo dílů bych možná trochu zkrátil. Ale naopak skvěle je vybudovaný celý ten svět kolem Ruky, načatý už v Daredevilovi a dokončený v Defenders. Danny Rand je slušný hovado. A celkově je první serie nášlápnutá, i když i ona má své chyby. Slabších 5 hvězd. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde začať... Tento seriál bol všade opisovaný ako najhorší seriál aký kedy vznikol, kľudne ho skipnite, je to strata času a tak ďalej proste ľudia tento seriál nenávidia. Zapol som to. Pozrel som to. Užil som si to. Po šiestu epizódu je to fajn seriál s veľmi dobrou zápletkou. Od šiestej epizódy to začne mať zbytočne zložitý dej, zbytočné zvraty začnú sa tam objavovať plot holes a celé vám to dáva taký pocit, že nevedeli ako vyplniť 13 epizód. Seriál mohol byť kľudne kratší a vykašľať sa na celú linku s Bakutom. Iron Fist tú svoju Iron Fist vôbec nepoužíva. Kebyže ju používa častejšie tak polovica problémov by sa nestala. Naozaj tento seriál by bol oveľa lepší kebyže je kratší. Taktiež hudba mi niekedy prišla úplne odveci. V jednej z posledných epizód sa dve postavy myslím, že Coleen a Bakuto rozprávali a hrala do toho úplne akčná hudba. Iba sa rozprávali a tam je hudba ako keby sa tam Godzilla a King Kong mlátili. To je ale inak zo zlých vecí tak všetko. Tých pozitívnych je menej. Postavy sú fajn a veľa z nich som naozaj nenávidel takže herci odviedli asi dobrú prácu. Finn Jones ako Iron Fist je úplne v pohode a zase nechápem prečo ho niekto chce recastovať. Príbeh ma zo začiatku fakt bavil a pozrel som si nejak 7 epizód za deň čo je u mňa nezvyk. Preto mi bolo ľúto že odtiaľ má to vôbec nebavilo. Asi to je tým že tam chýbala väčšia záporná postava ale čo už. Seriál ma ale ako celok bavil a stále si myslím, že takýto seriál je oveľa lepší experiment ako Ms. Marvel čo zachvíľu výjde. Vidno že sa aspoň trochu snažili. Ale zase mohli ísť do extrému a spraviť z toho čínsky akčný seriál na štýl Jackie Chana. Proste over the top akciu ako bol Luke Cage šialený blaxploitation film tak toto mohla byť akčná blbosť s dobrým príbehom. Ale je to to čo to je. Úprimne to je na úplne istej úrovni ako Jessica Jones a Daredevil s Luke Cageom stále vedú. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj druhý nejvíce vyhlížený člen Defenders, Danny Rand, je konečně tady a já jsem byl nadšen. V době premiéry poslední týden facebook spamujou hateři s tím, že hlavní postava by měla být žluté pleti a že seriál je shit, jenže opak je pravdou. Navíc v kontrastu s trošku míň povedeným Lukem Cagem je kvalitativní posun hodně znát a já byl první čtyři díly naprosto vtažen do děje a naopak mě spíš otravovaly bitky (což se ke konci obrátilo). 28.4. : Protože Netflix nerozvážnost neodpouští a já jednoduše neměl čas, tak mi to trvalo již tradičně docela dlouho dokoukat, ale povedlo se a já jsem velice spokojen. Bylo to divoké, problémy s námětem se s Iron Fistem nesly dlouho, vážně jsem se jeden čas bál, že seriál vůbec nevznikne. Ovšem Marvel s Netflixem se s tím popasovali, obsadili dobrého Finna Jonese (jo herecky to neni elita, ale sedí tam) a hlavně silné dvě ženské hrdinky v podobě Coleen a Joy, které rozhodně chci vidět i nadále. Někde se to i nepovedlo (Davos, sensei), ale bavilo mě v příběhu pokračovat, jednotlivé zvraty taky semtam překvapily a velkých wtf tolik taky nebylo. Tak to i dál sypte do mě! A Big Stan samozřejmě dohlíží. Nejlepší momenty : 1) Danny Teaching Colleen, 2) : Prásk do země! 3) momentka s Gao...9/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 50%. Myslel som, že Marvelovky s Netlfixu si budu držať podobný ton a pokiaľ možno aj kvalitu Daredevila, ale mýlil som sa. Jessica Jones ešte ušla, Luke Cage bol slabý a Iron Fist je ešte horší. Prvá polka ma fakt nebavila a konečne sa niečo začalo diať až pred koncom. Príbeh ma nezaujal, tak som čakal, že ma vtiahne samotná postava Iron Fista, ale je to proste nesympatický obsadený pako. Nič proti Finnovi Jonesovi, ale fakt mal mizerne napísanú postavu. Až posledné diely tento nekonečne dlhy, kravatový a politický seriál vytiahol na lepšie svetlo. Nemal som to v pláne pozerať, ale kvôli Defenders som si to pozrel. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mytologie kolem Dannyho funguje, Meachumovci správně šáhlí a nevyzpytatelní, Colleen nádherná a tajemná Ruka dost zajímavá. Když Iron Fist vyšel, tak jsem četl hodně kritiky na slaboučké souboje..no myslím, že to je to poslední, co by mi tady vadilo. Snad jen ten soundtrack mi mnohem víc sedl u Luka Cage. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě dojde opět k malému propojení seriálu Iron Fist s Lukem Cagem (od r. 2016). Když Claire (Rosario Dawson) půjčuje Dannymu (Finn Jones) tričko, řekne: „A friend of mine left it here“ („Nechal ho tady kamarád“). O chvíli později si Danny všimne, že jsou v tričku díry po kulkách a zeptá se, zda je kamarád v pořádku, načež mu Claire odpoví, že se má nejspíš líp jak on. Z toho můžeme usoudit, že tričko patří Luku Cageovi, kterému obyčejné kulky neprocházely kůží a nemohly ho tak zabít. (Koldyn)
  • Všechny epizody první série nesou název podle názvů bojových sekvencí šaolinského kung-fu. (BaronMartin)
  • Když předává Claire Hoghartová (Carrie-Anne Moss) zprávu od Danyho (Finn Jones), je ve výloze vidět plakát, na kterém je fotka Stana Leeho. Jedná se tedy o jeho další malé cameo u Marvelu. Stan Lee ovšem není tvůrcem postavy Iron Fist. (Hovadin)

Reklama

Reklama