Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ačkoliv má být Danny Rand už 15 let mrtvý, vrací se do New Yorku. Přivítání má ale k tomu, jaké si představoval, daleko. (Netflix)

Recenze (14)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pilot co má navnadit na seriál brutální selhání. Nejenže se hlavní hrdina chová jako debil (zcela nelogicky a hloupě), ale krom pár náznaků, že se setkáváme s něčím co by mohlo (možná) mít potenciál. Pak zase příjde facan jako kráva ve formě triků. To nepřirozené hopkání (na digitálně odmazaných lanech) je tak komické až se musí jeden smát :( ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak s akcí se tady teda tvůrci nemazlili. První bitku dostanu dostanete snad už ve 3. minutě a opět je to hezká podívaná. Jen tak dál. Nechápu moc skoro nulové hodnocení od kritiků. Iron Fist už od začátku vtáhne do děje a drží tempo. Pomalu a lehce představuje vedlejší postavy a já jako divák se těším, jak to mezi nimi a mým jmenovcem Dannym bude dál. Prostě to nenudí a ať si říká každý kdo chce co chce, já se bavil a hodlam se i bavit dál. Na další díly se vážně těším. Za pilot má u mě Danny 8/10 a věřím, že se u dalších dílů hodnocení ještě zvedne. ()

Reklama

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrátil jsem se domů, po patnácti letech na opuštěné hoře, kde jsem se snažil přežít všechny možné nástrahy. Trénovali mě mnichové, po tom, co jsem ztroskotal s letadlem a rodiče zahynuli. Pak jsem se vrátil, abych chránil moje město, ale musel jsem se stát někým jiným, něčím jiným, jsem Iron Fist. ... Téda, myslel jsem, že tohle už jsem někde slyšel či viděl, no jo, DC Arrow. Bál jsem se, jakým způsobem to pojmou, jak to bude vypadat, ale abych řekl pravdu, příjemně mě to překvapilo. Vcelku rychlý nástup akčních scén, které mají moc pěknou choreografii. Danny Rand vcelku sedl, těším se určitě na další pokračování, zápletka zatím vypadá slušně. Co se mi líbí, tak delší stopáž, oproti konkurenčním DC/CW Flash, Arrow, apod. vnese to do dílu více možností. Jestli to bude tímto směrem pokračovat, mohl by to být vynikající seroš. Jako pilot rozhodně nezklamal. 75% ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to ako sfilmovať znovu vynájdenie kolesa. Množstvo postáv s tajomným príbehom a stratou pamäti už dostalo svoj seriál (pamätáte kyle xy?). Je to odštartovanie novej komixovej postavy ale ako býva zvykom tá bude mať s komixom spoločné minimum a tak sa producenti v amerike zase vykašlú myslieť a pajcnú všetko čo už sme mohli 30x vidieť. bolo to nudné, predvídateľné, pri tomto neoriginálnom štýle rozprávania to je doslova zbytočné. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príliš ma to nezaujalo. Dosť béčkarský kasting. Finn Jones je síce občas pôvabne detský a nie je úplne najhoršou voľbou na post titulného hrdinu, ale nemyslím si, že sa jedná o takú kastingovú trefu do čierneho, ako to bolo v prípade Daredevila, Jessici Jones, Punishera a Lukea Cagea. Akcia je v lepšom prípade priemerná (Dannyho potýčka vo vestibule s pracovníkmi SBS pripomína upoteno nabiflovanú choreografiu typu "a keď sa na teba vrhne, ty uskočíš doľava a trocha kopneš nohou, my to potom nejako zostriháme") a začína ma otravovať nízkorozpočtová výprava seriálových marveloviek - všetko sa to odohráva v gigantickom New Yorku a pritom väčšinou je na pustej ulici osem a pol človeka, jeden pes a štyri hnusné výklady ako z treťotriedneho ukrajinského obchodíku. A rôzne himalájske múdrosti mi pripadali ako kecy už v prvej časti. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama