Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny bojuje s novým prostředím, Colleen udělí tvrdou lekci a Joy vyšle nekonvenční vzkaz. (Netflix)

Recenze (8)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první díl mě zklamal, druhý byl lepší. Epizoda měla přiměřené tempo, pomalu jsme se dostali k nějakým náznakům z minulosti a získali překvapivý pohled na záležitosti Harolda Meachuma. Na castingy dalších postav jsem si zvyknul a mají něco do sebe. Jsem zvědav, zda bude mít Danny tajnou identitu Iron Fista, či ne. Zatím to ví na můj vkus celkem dost lidí... ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice hned ve druhém díle skončil v blázinci, což je obvykle téma, které mě úplně nebaví, ovšem i přes tu hodinu to neztratilo tempo a já se velice solidně bavil. Navnadili mě na další díly, tak už se těším, až si je dám. Ten konec byl naprosto epesní! Super! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi koukám na jiný seriál nebo co, ale druhá epizoda je ještě nudnější a otravnější než první. Dívat se na hlavního hrdinu zavřeného v blázinci a poslouchat jeho blábolení (které sice možná divákovi dá nějakou tu informaci o čem seriál je, ale zcela NELOGICKOU cestou). Informace jako takové jsou dávkovány po kapkách a to mě opravdu rozčiluje. Danny se chová jako debil a náznaky typu "kam jsi šel" mi zavání podezřelou paralelou s Arrowem... ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot mě velmi příjemně navnadil k pokračování v Iron Fistovi. To, že druhý díl se hned odehrává v blázinci jsem malinko čekal, ale bylo to velmi hezky vystavěno, svižné tempo tomu dodalo grády, většina postav mi tam už sedí a nejspíš jsem si zamiloval Jessicu Henwick. Odhaluje se nám postupně minulost Dannyho, objevuje se Harold, kterého bych přirovnal zatím k Malcolmu Merlynovi z Arrow, správný hnusák, u nějž není jisté, na kterou stranu bude hrát, jediné proč to dělá, protože mu záleží na svých dětech, především na dceři Joy. Po pilotu zde zvyšuji hodnocení. 85% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je fakt "cringe" jako hovado. Pomalé tempo a jedinný kdo to zachraňuje na jednu hvězdu je relativně charismatický Wenham. Není mi jasné, proč zaporák nutí nějakou úplně cizí holku podepisovat papíry, když tím akorát musí vzbudit podezření speciálně, když to jde zařizovat ekvivalent Trumpa Jr. Iron Fist pořád sympatickej jak kulka do hlavy. Iron Fist sám má teda zatraceně velké problémy se sebeovládáním na to, že strávil 12 let v ekvivalentu Budhistického kláštera, kde by jednou se základních věcí by byla kontrola vzteku. Druhá půlka to už jakž takž zachraňuje s odhalením titulní schopnosti seriálu, rozkolem mezi otcem a synem a Joyiným emocionálním prozřením, ale je to pořád nemastné neslané. Divák je prostě nechán příliš přítmí, když se to snaží navázat na Ruku. Možná téhle epizodě zvednu později skoro potom, co se vysvětlí jak to navazuje na Daredevil season 2. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl pokračuje ve šlépějích první epizody, a to jak v pozitivech, tak v negativech. Hned na začátek... ach jo, hodina a dvě minuty. Proč? Proč mají ty Netflixovské Marvel seriály tak brutálně přehnanou stopáž? A není to jenom Iron Fist, i Luke Cage a občas i Daredevil s Jessicou prostě byli přehnaně pomalí a táhnoucí se, ale u Iron Fista s celkem pomalým tempem je to ještě víc cítit. 45 minut max by bohatě stačilo. K samotné epizodě, největším plusem jsou rozhodně debaty Dannyho s psychologem a flashbacky a popisy Dannyho historie. Také musím pochválit vizuální zpracování čchi, tedy samotné zobrazení energie v Iron Fistovi, které je celkem pěkné a ta svítící žlutá ruka má prostě něco do sebe :D Také se nám vrací Ruka, se kterou zde nemám vůbec žádný problém, k Iron Fistovi sedí mnohem víc, než k street level Daredevilovi. Bohužel, to je tak nějak k pozitivům všechno. K negativům, hned na začátek chci říct, že v minulé epizodě byl Danny relativně sympatická postava. Tady je ale... meh? Jakože, občas se chová hrozně arogantně a na to, že umí ovládat čchi a meditovat, má očividně dost velký problém s kontrolováním vzteku :D K záporákům, ani jeden z nich mi moc nesedí. Ward je zvláštní, není moc charismatický a ani extra zapamatovatelný. Jeho tatík Harold je o trošku lepší, akorát je brutálně nesympatický a taky mi příjde, že Danny až moc v klidu vzal to, že je naživu :D A ještě na závěr bych chtěl pogratulovat panu psychiatrovi, že ho jako první postavu v seriálu po 1 a půl epizodě napadlo ověřit si to, co říká Danny a zjistit, jestli to je pravda :D Nájs. Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama