Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny se dozví šokující informaci a nabídne šokující cenu. Colleeniny volnočasové aktivity zaujmou spoustu lidí a Ward vydává striktní varování. (Netflix)

Recenze (8)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyjo to je tak hrozně cool. Už dlouho jsem neviděl seriál, ve kterém bych si rád pouštěl díl po díle. Danny se konečně předvedl v souboji (choreograficky fajn, jenom mi přišlo, že je jakoby vycucaný z prstu a Danny se na něj vyloženě těšil) a ukázal hruď! Což je důležité, ne kvůli muskulatůře, ale tetovanému znaku Iron Fista. Skvělé skvělé skvělé, nenudil jsem se ani minutu a samozřejmě ono klišé napočítání do tří křupnutí na 1 nebo 2 nemohlo chybět. :D ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda sama o sobě není špatná, minimálně je lepší než ta předchozí, ale sakra... proč tvůrci tak zbytečně zahazují dobré nápady? Mohli jsme mít hned několik epizod zabývajících se tím, že Danny se snaží dokázat svoji identitu svým starým známým. Nope, to bylo ihned smáznuto během prvních 2 dílů. Mohli jsme mít poměrně fajn právní spor, kdy se Danny snaží předložit nějaké důkazy a opravdu právně dokázat svoji identitu. Taky ne, hned na začátku tohoto dílu se to vyřeší a z Dannyho se okamžitě stane miliardář a vlastník firmy. Každopádně, začíná se mi celkem líbit Ward, konečně začíná dostávat nějaký charakter a už nepůsobí jako taková jednostranná postavička. Harold je pořád celkem meh, ale taky už začíná působit jako fajn manipulátorský záporák. K ději, v samotném díle se nic moc nestane, kromě toho, že Danny získá zpět svojí firmu a o pár sekund později ji připraví o miliardy peněz, ale jinak se díl dost táhne. Máme tu opět zápasy v kleci s Colleen, které jsou podle mě hrozně zbytečné a naprosto mimo charakter Colleen, máme tady dost pofidernou akční scénu u výtahu s týpkama se sekyrkama a máme tu Ruku, která je alespoň oproti Daredevilovi vykreslována poměrně dobře, jinak je to ale pořád takové nemastné neslané. Hodnocení: 60% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý twist a vývoj děje + osvěžující zápas v aréně (lepší než předvedl hlavní protagonista mimochodem) drží dojem ze série na průměru. Občas sice nabídne úsměvné situace (zasedání rady společnosti) a snaží se udržet poměr otázek a odpovědí vybalancován. I tak ale nemám pocit, že by mě seriál doslova upoutal. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se to začíná pomalu ale jistě rozjíždět protože to masivně zachraňuje akce. Ruka nedává vůbec smysl, chtějí kontrolovat Danny enterprise a tak vymyslí stupidní překomplikovaný plán zahrnující oživení a držení chlapa někde v baráku místo obvyklých praktik jako rukojmí nebo vydírání. Všimnou si že Hamond si odskočí, ale že tam přivede Iron Fista tak to už ne. Přesto přese všechno byla tohle daleko nejlepší epizoda, která se protlačila aspoň do průměru, ale teda aby seriál potřeboval 4 epizody na rozjezd to je síla. No a nemluvím o tom, že lidi, co se snažili pozabíjet, tak najednou jsou kámoši jako by se nechumelilo. No a ten prodej léků to byl cringe jako prase. Nicméně to mělo i relativně cool ending. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama