Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wardova loajalita prochází zatěžkávací zkouškou. Danny odhalí nebezpečné aktivity a Colleenino dojo bez ohlášení navštíví záhadný Bakuto. (Netflix)

Recenze (7)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky už mi přijde, že Netflix zabíjí ty postavy jako přes kopírák, ale třeba nás zas příště překvapí o něco více. Zatím mě to pořád hoodně baví, tak snad přijdou nakonec i nějaké pořádné bitky, ze kterých budu mít husí kůži. Akorát mi tam děsí ta ta nová postava, co přišla do dojo, ta jen šustí papírem a nebudu jí mít rád. :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase návrat k nudě :(. Celou epizodu se vůbec nic neděje, děj přešlapuje na místě a rychlý spád věcí 5 minut před koncem dojem nezachrání... Jsem si prakticky jist, že se dívám na další zabitý seriál. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak utrpení zvané Iron Fist pokračuje. Horší love story než Twilight opět dostává moc prostoru a já trpím. Opravdu tohle bych pouštěl u výslechu, protože se nedá, to pak povíte i to, co nevíte. V seriálu o válečníku bojových umění se furt řeší hovna typu firemní meetingy, jak se kdo cítí a na rozdíl od zbytku Netflix verse je to celé prostě totálně cringe. Drsnější závěr naznačuje, že tempo už se trochu zvyší. Ale ani s jako vždy famózní Madam Gao to není na víc než na jednu hvězdu z milosti. Nebýt jí tak je to odpad. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Zatím asi nejlepší epizoda seriálu, jelikož na rozdíl od předchůdců ve mně dokázala alespoň vyvolat nějaké emoce :D Tudíž rovnou začnu negativy. V minulé epizodě jsem to moc neřešil, ale už tam to bylo, ale tady to prostě musím napsat. Kdo sakra edituje ten seriál? :D Některé ty střihy, některé zoomy, některé kamerové záběry jsou tak příšerné, střih na sebe nenavazuje a ten až komický zoom, když Ward přijde k taťkovi, který se zbavuje těl, je zlatý :D Dále romance mezi Dannym a Colleen je minimálně zvláštní, Colleen je pořád strašně otravná postava a upřímně moc nechápu lidi, co jí vynášejí do nebes. Každopádně, k pozitivům. Určitě musím zmínit Warda. Nevím, jestli jsem při sledování měl nějakou extra dobrou náladu nebo už jsem se přenesl přes to, že jeho postava je prostě divně napsaná, ale Ward mě baví. Má zajímavý charakter, jakž takž pochopitelné motivace a herecký výkon Toma Pelphreye je asi jediný výkon v celém seriálu, který ve mně dokáže vyvolat nějaké pocity. A upřímně, ten finální twist, kdy nekompromisně zabije svého otce, je fakt super. Jinak je děj fajn, akční scéna ze začátku dílu je velmi povedená a madam Gao mě taky bavila. Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama