Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny čelí svému strachu a Colleen nachází spřízněnou duši. Joy dělá ukvapené rozhodnutí a Ward cítí, že nemůže přijmout obdiv svojí sestry. (Netflix)

Recenze (11)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, vracíme se s kvalitou zase trochu zpět, tak začnu něčím dobrým :D I když vlastně, je to možná i trochu smutný, že Ward, jeho vztah s Joy a celá jeho dějová linka je milionkrát lepší a zajímavější, než to, co dělá Danny. K němu, celá jeho linka je zvláštní. Je celkem nudná a nezajímavá, je v ní Colleen, kterou každou epizodu považuji za otravnější a otravnější a ne, opravdu nechápu lidi, co ji vyzdvihují jako nejlepší Netflixovský Marvel sidekick. Starý dobrý Foggy nebo Misty... Epizoda má tunu logických problémů, ať už to, na co tu mnoho lidí poukazuje, a to pravidla ohledně fungování Dannyho železné pěsti. Když bojuje s protivníkem, normálně se mlátí a ruku nerozsvítí. Na druhou stranu, když chce maličko zastrašit Gao, úplně v klidu Iron Fista vyvolá. Pravidla ohledně ovládání této schopnosti nebyla nikdy vysvětlena a proto to moc nedává smysl. Na druhou stranu bylo fajn vidět asi poprvé za celé MCU Gao vystrašenou a bojící se. Souboj s náhodným ožralým ninjou byl upřímně dost fajn, ne proto, že by to byl nějaký choreografický zázrak, ale protože byl prostě vtipný a užil jsem si ho. Ještě chci zmínit, že epizoda je plná narážek na jiné Netflixovské hrdiny. A některé jsou docela přirozené a v pohodě, jako třeba dopis od Luka pro Claire, jiné naopak neskutečně bijí do očí, viz soukromá detektivka, co zajistila důkazy pro Joy. Nevím, přišlo mi, že tahle reference tam byla jenom proto, že si seriál uvědomil, že mu chybí nějaká reference na Jessicu Jones a nemělo to moc smysl. Jinak jakž takž fajn díl, který se sice táhne a vedlejší linka je mnohem lepší, než ta hlavní, ale jde to no :D Hodnocení: 57% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle fakt ne... Vše postrádá logiku. Tetka Gao asi nebude taková mlátička jak nám bylo (náznakem) prezentováno před dvěma epizodami, Iron Fist by si měl spíš říkat Iron Dick (protože se tak chová). Ruku rozsvítí na dveře, ale na protivníka co mu dává na budku ne. A ty konverzační pasáže o nesmrtelnosti chrousta (nebo tahanice o firmu) jsou už jen "třešinka" na hodně hnusném dortu. ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboj Iron Fista a Zhou Chenga byl vyloženě k smíchu (nechtěně). Jenže tragická je celá lobotomická postava Dannyho, který jakožto ústřední postava seriál spolehlivě zabíjí (chlape se vývojově zasekl někde v době jeho letecké havárie a podle toho se také rozhoduje). Ona celá ta výprava do Číny působí jako výlet chovanců ústavu pro choromyslné do cirkusu. Seriál funguje dobře ve chvílích, kdy na Dannyho z vysoka kašle, žel bohu to moc často není. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V politice to začalo solidně upadat, ale na druhou stranu konec byl celkem fajn. Čang Čeo epizodu hodně zvedl a myslím, že problémy, které s ním Iron Fist měl, byly logické. Těžko se bojuje s někým, kdo pokaždé udělá úplně něco jiného než čekáte. Gao zatím nekomentuji a čekám na další díl, jestli nemá v rukávu něco nečekaného. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako tu už mnohí napísali tak toto je prvá epizóda ktorá má naozaj veľké plot holes. Danny mohol niekoľko krát použiť oceľovú päsť ale nespravil to. Dôvod prečo to nemôže používať hocikedy poriadne nevysvetlili takže potom súboje ako s tým ožranom v tejto epizóde pôsobia veľmi trápne a nútene. Taktiež som rád, že tu je Claire lebo aspoň sa cítim, že to je nejak prepojené ale pre dej je úplne zbytočná a vôbec nemusela ísť s nimi. Madam Gao zrazu nemá schopnosti, fakt táto epizóda sa začína strácať v príbehu a dúfam, že to bude lepšie lebo doteraz to predčilo moje očakávania. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kde Joy (Jessica Stroup) ukazuje svému bratrovi Wardovi (Tom Pelphrey) kompromitující fotografie členů rady společnosti Rand, se Joy mimo jiné zmíní i o tom, že si na členy rady najala soukromou detektivku, která když byla zrovna střízlivá, tak stála za každý cent. Z toho můžeme usoudit, že onou detektivkou byla Jessica Jones, která je hlavní hrdinkou stejnojmenného seriálu Jessica Jones (od r. 2015) taktéž od Netflixu. (Koldyn)

Reklama

Reklama