Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Madam Gao se ukáže jako zdatná manipulátorka. Warda doženou jeho staré zvyky a Danny zjišťuje, kolik ještě neví o tom, co to znamená být Iron Fist. (Netflix)

Recenze (8)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další relativně průměrná epizoda. Hned na začátek musím říct, že nesnáším oživování postav a už vůbec ne záporáků. Myslím, že když vidíme postavu zemřít, měla by být mrtvá. Ale u Iron Fista asi musím udělat výjimku, protože celá dějová linka točící se kolem Harolda, jeho zmrtvýchvstání a to, jak během své smrti očividně trošku zmagořil byla strašně super. Sice má pár chybiček, ať už smrt Haroldova asistenta, která je prostě divná, nebo fakt, který mě iritoval celou epizodu, a to ten, že mu během oživení nejspíš zregeneroval jeho uříznutý prst :D Dannyho linka je jakž takž fajn, Colleen mě sice pořád celkem irituje a nejsem žádný chemik, ale jsem si celkem dost jistý že thiopental takhle úplně nefunguje :D Taky mi příjde trošku divný, že za těch 15 let, co byl Danny v klášteře, tak jediné, co ho naučili je, jak dávat super silné útoky, ale třeba regenerační schopnosti, to očividně tak podstatné není... :D A taky mě ještě pobavilo, jak týpek hraný Sachou Dhawanem, který mimochodem v té epizodě prakticky není a zatím moc nevidím jeho význam, vytváří šurikeny z alobalu, které se následně zabodnou do ocelové zdi :D Hodnocení: 60% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to nemá takový spád, ale dějou se zajímavé věci. A ten začátek! Bylo jasný, že se už vrátil jednou, ale tohle asi nikdo nečekal. Čekal jsem, že se vrátil třeba jen kvůli nějakým jednorázovým experimentům a ne jako teď už sám od sebe..Třeba to bude jednodušší než u Poola, regenerační schopnosti mít asi nebude :D ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá nejlepší epizoda seriálu, skoro bych dal čtyři. Hamondův návrat absolutně boží bylo uspokojující, když vytrolil toho spratka Warda. Scéna se zmrzlinou a Kylem tragická, ale setkání s Joy dojemné. Madam Gao a Claire ten seriál táhnou no a překvapivý závěr navnadil konečně na další díl, což je něco, co mi chybělo od začátku seriálu. Jinak ovšem scénáristická impotence to pořád táhne ke dnu, celé to drama Iron Fista působí jak kdyby to psali scénaristé Ordinace v růžové zahradě a vůbec nechápu, proč z toho dělají větší problém než to je přes to poslední epizody vypadají, že snad budou stát za to. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen co epizoda začala, musel jsem se smát :). Máme tu nového Deadpoola (nejenže vylezl jako mrtvola z bazénku, ale ještě mu během toho narostl prst :D)). A to nebyl jediný "LOL efekt". Komparz v bezvědomí nastavuje ruce aby se dal lépe svázat (černoch v dodávce), armádní komando si neškrtne a dostane na prdel od amatéra, polomrtvé pipky a Iron Dicka. Seriál u mě totálně klesnul a cokoliv co vidím automaticky podléhá zpřísněné kritice. Vše co mi vadilo v předchozích epizodách mi vadí i teď a více než malé množství překvapivých zvratů už opravdu dojem ze seriálu nezachrání. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na žebříčku epizod zatím nejlepší díl. Velké množství zvratů Iron Fistovi rozhodně pomohlo. Trik s pěstí jsem částečně očekával, ale pointa pro mě byla překvapením. SPOILER - Harold - SPOILER se profiluje zajímavým směrem... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama