Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny se zoufale snaží očistit svoje jméno a při pátrání zjistí strašlivou pravdu, která mu ukáže nový směr. (Netflix)

Recenze (9)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále bolo fajn. Lepšie sa asi príbeh ktorý dokázali v posledných epizódach asi nedal zakončiť. Škoda, že na úplný koniec dali cliffhanger ale chápem, tease na Defenders. Stále si myslím, že hudba sa polovicu času do scén nehodí a twist villain zápletka je fakt zlá ale čo už. Je to fajn, stále lepšie ako finále Wanda Vision. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Finále první řady Iron Fista je jakž takž dobré, i když jako celý seriál trochu postrádá logiku, ale pojďme si to pěkně rozebrat. Hned na začátek, sakra, Danny a Colleen jsou jedny z nejotravnějších hlavních hrdinů, které seriál mohl mít. Oba dva jsou arogantní a nesympatičtí a Colleenina věta uprostřed dílu, že to ona bude muset zabít Harolda, mě tak neskutečně vytočila... ať rovnou smázneme ty negativa, Joy v tomhle díle je brutálně náhodná postava. K Wardovi se ze začátku chová jako hajzl, následně obviní vlastního otce z toho, že podrazil Dannyho, a ve finální scéně se s Davosem dohodne, že zabijí Dannyho? WHAT? Co to je sakra za vývoj. Reálně tady není žádná scéna mezi momentem, kdy je na straně Dannyho a kdy plánuje jeho vraždu. Naštěstí toto jsou asi všechna negativa a zbytek je vcelku pozitivní. Tak zaprvé, Harold v tomhle díle se mi líbil asi nejvíc za celý seriál. Jde z něj respekt, působí, že má věci pod kontrolou a je fajn. Sice jeho finální souboj s Dannym je takový typický final fight se záporákem, kdy na sebe akorát řvou nějaké životní křivdy a samotný souboj je dost nic moc, ale ujde. Ward je skvělý a s ohledem na celou sérii je to rozhodně nejlepší postava v ní. Jeri Hogarth konečně působí jako že je to ten stejný charakter jako z Jessicy Jones a máme zde i jednu naprosto topovou scénu, kdy Danny flákne Iron Fistem do podlahy, která vypadá vizuálně skvěle. Konec dílu láká na 2. řadu nebo na Defenders nebo na co vlastně, ale jo, uznávám, těším se. Škoda, že celý seriál nevypadal takhle... Hodnocení: 70% ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Danny, you're not the first friend of mine with special powers. They're all dark, haunted people. You know, when I first met you in Colleen's dojo, I couldn't help but notice that you had this sweet innocence, but the more you continue to fight against something that happened fifteen years ago, a fight you can't possibly win, the darker you become." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem solidně debilní zakončení... Iron Dick a jeho psycho výlevy... To že bojuje jako debil už ani nezmiňuju. Pak ten náhlý twist v podání dvou postav (které se mimochodem nikdy předtím nesetkaly !!!)... A závěr s příslibem "jedeme dál"? Tak ten spíš otrávil a nenavnadil. Prakticky plus body navíc epizoda má jen za dvě věci: 1) plakát Stana Lee, 2) ten da-boom do podlahy... ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hogarthová to řekla nejlépe, celá série je shitfest plný výlevu emocí. Finální konflikt působí debilně, Hamond postrádá jakýkoliv praktický důvod na Dannyho něco házet, jenom si tím debil způsobil vlastní smrt. Ward je prostě zmrdeček, co mění strany víckrát než Itálie a jestli to, co s ním Hamond dělal má považovat za týrání, tak chci být taky takhle týrán. Zvracet se mi chce velebnosti. Iron Fist se neustále vzteká jako nesnesitelnej malej harant a všechny postavy tu mají emocionální výzralost autistickýh dětí. Finální fight nemastnej neslanej Ward znovu vrazí otci kudlu do zad a je to opěvováno jako hrdinství ačkoliv pár epizod zpátky to měl být skoro hororový moment když ho ubodal. Joy najednou chce zabít Dannyho, ačkoliv Hamond obviňující ho z překupnictví drog ji donutilo na něj zanevřít. A proč Joy potřebuje Dannyho zničehonic mrtvého aby se vrátila k životu? Proč Davos najendou chce zabít Dannyho po tom, co mu xkrát zachránil život? Jak mu to pomůže k situaci. A akce příliš málo prostě sračka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě řekne Claire (Rosario Dawson) větu: „Trust me, our criminal justice system sucks.(„Věř mi, náš trestní systém nestojí za nic.). Tato věta je narážkou na předcházející seriál od Netflixu, Luke Cage (od r. 2016), kde byl hlavní hrdina neprávem odsouzen a kde hrála Claire Temple (Rosario Dawson) opět jednu z důležitých postav. (Koldyn)
  • Když předává Claire Hoghartová (Carrie-Anne Moss) zprávu od Danyho (Finn Jones), je ve výloze vidět plakát, na kterém je fotka Stana Leeho. Jedná se tedy o jeho další malé cameo u Marvelu. Stan Lee ovšem není tvůrcem postavy Iron Fist. (Hovadin)

Reklama

Reklama