Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny a Colleen se snaží zmírnit napětí mezi Wardem a Joy a uspořádají slavnostní večeři. Mary přichází s vážným varováním. (Netflix)

Recenze (4)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl nářez. Teda minimálně od večeře, proto stupínek dolů za dlouhé čekání, ale minule jsem přilepšil. Tohle tu mělo být už od začátku. Atmosféra se dala krájet a neskutečně jsem si to užíval a poprvé ve druhé série jsem měl chuť si ihned pustit další díl. Snad to vydrží. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další poměrně povedená epizodka. Highlightem je samozřejmě scéna u večeře, která je extrémně napínavá, krásně zrežírovaná a taková pěkně dramatická. Jediné, s čím zde mám asi problém je to, že seriál se velmi podivným způsobem snaží vysvětlit motivace Joy, které jsou samy o sobě hodně zvláštní :D Notak, nemyslím si, že je tak těžké prokázat, že její táta byl psychopat. Přece jenom, zabil pár lidí, včetně rodičů hlavní postavy, a Joy si stále myslí, že to byl dobrák. Kdo mě taky baví, tak je samozřejmě Mary, jejíž linka se zde začíná trochu víc rozjíždět a stále jsem zvědav, co tvůrci předvedou. Ward byl taky fajn mimochodem :D Moment s vyjednáváním mezi dvěma gangy byl trošku podivný, podle mě se hodně rychle přešlo z „jdeme vyjednávat“ na „chcete nás zradit“ a bylo to celé takové hodně zvláštní, ale nic extra hrozného. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama