Reklama

Reklama

Iron Fist - Season 2 (2018) (série)


Terč: Iron Fist (S02E04)

(epizoda)
  • USA Target: Iron Fist

VOD (1)

Obsahy(1)

Joyin výslech Mary nabere nečekaný obrat. Misty dá kázání Dannymu. Ward přijde s nabídkou smíru. Davosovi se podaří udělat zásadní objev. (Netflix)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Know what it's like to wake up and not know where you are or where you've been or what you said to whom? Do you know what it's like to wake up hungry because some other part of you didn't bother to eat because she wanted to paint pretty pictures instead?" ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu se blížíme k půlce série (což je hrozně neuvěřitelný, že to říkám už po 4. epizodě, u Netflix Marvel seriálu :D) a přichází taková zlomová epizoda, která je upřímně fajn. Tak zaprvé, Mary Walker se začíná pořádně zapojovat do širšího děje a její charakter je hrozně fajn. Odhaluje se nám zde co je vlastně zač, což teda pro lidi, kteří znají Typhoid Mary z komiksů není žádné extra překvápko, ale její postava je dost dobrá a já, jakožto někdo, kdo naprosto zbožňuje téma rozdvojené osobnosti, si všechny její scény hrozně užívám. Do seriálu vstupuje také Misty, kterou je vždycky fajn vidět :D Co mě osobně ale hrozně štve, tak je závěr. Dostáváme zde rituál zinscenovaný Davosem, kterým chce vzít Dannymu schopnosti a dát je sám sobě. A tahle scéna je upřímně fajn, je dost atmosférická a i když ten set je takový trošku levnější a připomněl mi některé sety z první série, je to dobrý. Jenomže pak díl prostě skončí :D Celý rituál je prostě ukončen v půlce kvůli cliffhangeru. Což je hrozná škoda, mohla to být naprosto bombastická scéna. Jinak je to samozřejmě fajn díl, třeba akční scéna mezi Dannym a Mary v metru je dost super. Stále se těším na další epizody. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama