Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Misty a Colleen navštíví tetovací salon, kde je čeká bolestivá zkušenost – ale ne pro ně. Davos si odškrtává jména ze svého seznamu a Mary udělá Dannymu nabídku. (Netflix)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I have met a lot of good people who went bad. And I've known some bad people who went good. People change. Doesn't mean that you misread them the first time. Besides, when it comes to a gun and a shield, I want the person next to me who questions their judgment. It's the ones who always think they're right that scare me." ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hodně fajn a povedená epizodka. Na začátek musím upřímně pochválit interakci mezi Wardem a Joy, i přes to, že Joy osobně moc nemusím, tak jejich scéna byla velmi dobrá a krásně emocionální. Kdo zůstává super, tak je samozřejmě Mary, která má tady mnohem víc prostoru, což je dost super, a líbí se mi i samotný závěr epizody, i když mi teda přijde, že se tvůrci až moc snažili to udělat hrozně epický a osudový, i když to ve skutečnosti zas tak strašná situace není (nebo to na mě aspoň tak nepůsobilo :D). Davos jakožto Iron Fist je stále hodně fajn, jsou zde i reference na jeho komiksové jméno Steel Serpent, i když pochybuju, že se ho v seriálu dočkáme. Jediná výtka, kterou k němu asi mám je to, že jeho schopnosti a ta červená zářící ruka tady podle mě nevypadala moc dobře a hlavně v pohybu jdou hrozně vidět ty CGI efekty. Jinak ale velmi fajn díl a hej, zmínění Česka taky potěšilo a očekávám nějaký flashback, i když dost pravděpodobně budeme vykresleni jako nějaká primitivní diktátorská země :D Hodnocení: 72% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama