Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny se konečně může věnovat výcviku a Davos získává další lidi. Ward podléhá starým démonům a Misty se dostává do sporu s kapitánem. (Netflix)

Recenze (2)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, úplně nerozumím proč zrovna tato epizoda má tak nižší hodnocení oproti předešlým, podle mě je to další fajn díl :D Je zde linka Dannyho, ze kterýho se stal invalida, což je upřímně hrozně podivná linka, hlavně díky tomu, že není pořádně vysvětlený, proč Danny nutně potřebuje Colleen, aby ho učila, a stejně pro mě nedává moc logiku, proč Colleen vůbec přestala učit. Tahle celá linka mi trošku připomněla kvalitou některé dějové linky 1. řady, což není moc dobrý znamení :D Další dějové linky jsou naštěstí mnohem lepší. Ať už zničený Ward, který zjistí, že má být otcem, ať už Mary, která se vypořádává s Walker, ať už Davos, snažící se očistit New York od zločinu. Taky dostáváme flashback na minulost Mary, ke kterému můžu jenom říct, že jsem rád, že se nejedná právě o Česko, který je nakonec vystihnutý jako rukojmí beroucí drsná země :D Každopádně zmínka Sokovie potěšila. Hodnocení: 69% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I spent my whole life working towards this practice. Have any of you ever had a goal so great and true? I've been eliminating criminals. You've been scavenging their remains. Is that how you wish to be seen? Carrion crows, living meal to meal. I can show you another way. I want to offer you all an opportunity. This city has failed you. See, I come from a place where you're considered the most precious resource." ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Když Mika (Julee Cerda) mluví o starodávné misce, zmíní celou kolekci artefaktů Dr. Ernsta Erskina. V komiksech je pod jménem Abraham Erskine známý vědec, který vytvořil sérum, po kterém se Steve Rogers / Captain America stal supervojákem. (NiWi)

Reklama

Reklama