Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny a Colleen čelí životnímu rozhodnutí a mluví o svém dalším tahu. Davosovo opovržení milosrdenstvím je čím dál silnější. (Netflix)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předfinálová epizoda je upřímně hrozně dobrá a zatím pro mě nejlepší epizoda celého seriálu. Tak zaprvé, musím zmínit, jak se mi hrozně líbí to napětí a ta atmosféra celého dílu. Ten pocit urgence, pocit toho, že se blíží ten finální plán a ten osudový souboj, to je hrozně super. S tím se pojí i samotná sekvence Davosova útoku na středisko, která je hrozně epická a velkolepá. Ještě jsem to nikde neříkal, ale musím vychválit Davosův hudební motiv, který je strašně boží, takový mystický a náboženský, ale zní to super. Jediné, co mě u soundtracku mrzí je to, že jsme za celou 2. řadu neslyšeli tu hrozně ikonickou Iron Fist theme ze znělky a z první série. Každopádně, je tady super linka s Joy, Wardem a Mary, je tady samozřejmě super cameo Turka a máme tady i dost povedený závěr, který krásně láká na finále a na které se já osobně hrozně těším. Hodnocení: 80% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněna pirátská královna ze zálivu Pinghai. V komiksech je tato královna jménem Wu Ao-Shi předchozím držitelem titulu Iron Fist. (NiWi)

Reklama

Reklama