Reklama

Reklama

Epizody(11)

Recenze (13)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tady se to rychlé zrušení dalo bohužel očekávat. Ničím objevná romanťárna, kterou nedokáže z vod průměru vyhrabat ani ne příliš využívaný nápad vnitřních hlasů, ani sympatická ústřední dvojka v čele s cute Analeigh Tipton. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, úsměvné, ale občas na hraně, snad se nepřeklopí. Líbí se mi, jak bloncka hraje lehce uťápnutou naivku. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Óukej, óóukej, óóóukej... s trochou toho mučení přiznávám, že jsem těm cool voice-overum taky naletěl, a po dvou dílech tomu tudíž dávám zelenou. Nicméně v příštích epizodách už bych rád narazil taky na nějaký další chvályhodný prvky, jinak z toho něco víc než průměrný hodnocení těžko bude. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické a vtipné. A hlavne krátke. Jedna séria a v zásade milo vyrozprávaný príbeh o jednom vzťahu. Ústredné duo na čele s krásnou Tipton je plnohodnotným a zaujímavým sprievodcom po vzťahových úskaliach a dôležitých milníkoch. Pozreté na jeden záťah. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po třech dílech: Velice zábavný rom-com, chemie mezi hlavní dvojicí i jejich voiceovery fungují výborně, ale obávám se, že tu seriál s námi dlouho nebude...70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapení, které mě na sebe prvně upoutalo po shlédnutí traileru. Už tehdy mě zaujal vnitřní hlas hrdinů (voiceover), který dal vzpomenout na příběhy, které se odehrály ve Scrubs v hlavě JDho. Seriál sám o sobě by se zařadil do naprostého průměru, ale jak se ukázalo, tak právě tyto voiceovery ho z něho vytahují. Hlavním hrdinům totiž přihrávají opravdu zábavné hlášky a nám dávají něco navíc oproti jinými romantickým komediím. Obsazení se mi líbilo, ústřední pár byl sympatický. Trochu škoda, že víc prostoru nedostal Kurt Fuller, kterého jsem si oblíbil v Psych. Celkově shrnuto, i tato jednohubka stojí za shlédnutí a jistě mnohé napadne, že byla zrušena neprávem a předčasně. Já bych se na Love Story Petera a Dany vydržel dívat dál... ()

dj-chrosto 

všechny recenze uživatele

Az prekvapivo dobre, hlavne voice-overy, viackrat som sa schuti zasmial... urcite pozeram dalej :) // Po dalsich dvoch castiach sklamanie, vtipne je to uz len malokedy, pripomina mi to A to Z, ako cez kopirak, len s tym rozdielom, ze tu "pocujem co si myslia", co je ta jedina vtipna vec... ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Nápaditá, no zároveň jednoduchá séria, ktorá sa nehrá na výnimočnú. A práve tým je príťažlivá. Fundamentom príbehu je konverzácia medzi mužom a ženou, občasný rozpor alebo práve naopak zhoda ich očakávaní s realitou, vnútorný monológ pretkaný pocitmi lásky i obáv, radostí aj smútku. A my tak sledujeme zrod nového vzťahu a ich spoločnú cestu plnú prekážok, ktoré musia zdolávať. Znie to ako klišé a vlastne to aj klišé je. Avšak veľmi milé, elegantné s nenásilným humorom, príjemnými postavami a zbytočne „nenaťahované“ (11 častí s 20 minútovou stopážou je riešením ideálnym). Ďalší pôvabný príbeh sympatickým spôsobom dokazujúci, že každodenný stereotyp dokáže ozdobiť tajomný závoj lásky. ()

Lujna

všechny recenze uživatele

Úsměvné, milé, trochu awkward, ale v konečném důsledku vůbec ne špatné. Sem tak to pokazí nějaké klišé, ale naštěstí jich není moc Pilot 75%. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí snižuju hodnocení. On je sukničkář v převýchově, který se tváří jakože už to myslí vážně a ona je maloměstská naivka. Ani jeden vlastně neví jestli spolu být nebo ne. Možná, že kdyby bylo od začátku jasné, že tento projekt bude mít jen 11 dílů, tak by si nenechávali scénáristi otevřené zadní vrátka. Ani ona ani on to nedokázali zachránit. ()

Reklama

Reklama