Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (599)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOČ JENOM TO, ČEHO SE ÚČASTNÍŠ…“ /// Dokument z návštěvy rodinný farmy, točenej 16ti letou holkou. NEBUDE TAM SIGNÁL! (mrdej na to, hlavně drž rovně kameru!) Návštěva prarodičů, kteří parchanty (a voni zase je) ještě neviděli. Prvních 12 minut trvá snad půl hodiny (trochu mě to sere…). Naštěstí v úterý cca kolem 10 hodiny (dopoledne) mě frajersky zamrazilo. Ať už by se tam dělo cokoliv – víc jak 3* nedám – to vím v půlce naprosto jistě (kvůli dokumentu a taky těm pičovinám vokolo). A přitom jsem se tak nádherně lekl (už nepamatuju, kdy jsem naposled…) a před finále cejtím nervozitu… bohužel, jak je to strašidelný, tak je to debilní. Takže 3* za strašení. To vostatní je vo hovně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Znám tvory co žijou v rybníce. 2.) Jedeme se ségrou na prázdniny k dědkovi a bábě. 3.) Thx za titule „K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ten rozjezd je šíleně dlouhý. Než se začne něco pořádného dít počkáme si dobrých 45 minut. Pak už se to dalo, atmosféra začne být ostřejší a dočkáme se pár velmi zneklidňujících scén. V závěru se vše zvrtne do pořádného psycha a hororový fanoušek začne mít žně. Bohužel ten rozjezd přišel moc pozdě a ta pomalá první polovina se už nedá zachránit .. 6/10 = 60% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Super věc, která výborně kombinuje horor s komediálními prvky. Představitelé dětských rolí mi ne úplně sedli, ale jinak to u mě zafungovalo dokonale - bavilo mě na to koukat, šel jsem za těmi emocemi, které to ve mně mělo vyvolat, a pořád jsem přemýšlel, jaké asi bude finální rozuzlení - to se mi nakonec velmi líbilo a celkově jsem měl dojem, že si ten film s divákem hodně hraje, a ve výsledku je to hodně zábavné a (alespoň u mě) jen minimálně předvídatelné. Sympatické mi je i to, s jakým málem si ten film vystačí - Visit je dobrým dokladem toho, že nízký rozpočet nijak nebrání tomu, aby mohl vzniknout dobrý film. Shyamalan prostě umí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem chybu, že jsem nemrknul do komentů. Vědět, že jde o FF, neztrácel bych s touhle ptákovinou čas. To ale byla blbost! Celý film sledovat dva spratky, jak plkají o ničem a vyslýchají nebo šmírují prarodiče, co jsou evidentně na hlavu. K čemu tam sakra byla ona báječná trouba na pečení? Já bych věděl, tvůrci filmu ne. Hloupý film, u kterého jsem se sice v poslední čtvrtině vydatně zasmál, jenže jsem čekal strašení. Naprostá ztráta času a 1* z milosti, i když je to spíš odpad. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Shyamalanova návratu jsem se před dvěma lety dost obával a nakonec mi proklouzl mezi prsty. A přesně jsem si říkal, jestli to nebude až moc komorní a lowbudgetové, aby si v Blumhouse ověřili, že na to Manoj stále má. A přesně takové to je, bohužel v neprospěch věci. Řemeslo tam rozhodně je a poslední dvacetiminutovka je velkolepá hororová přehlídka slasheru , na kterou ještě dlouho nezapomenu. Jenomže zbylá hodina je tak strašně rozvleklá a vesměs nezajímavá, že jsem se už po dvaceti minutách celkem nudil. Už v té době bylo jasné, kam film směřuje a asi by tomu seděla spíše tak poloviční stopáž, pak by to byl poměrně nářez. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Ze dne na den a dokonce i během dne se v různých scénách rapidně liší množství sněhu, který pokrývá dům a přilehlé okolí. (Alfréda)

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama