Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (599)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Určite najzaujímavejší Shyamalan za pomerne dlhú dobu, no jeho vrcholná tvorba je stále niekde inde. The Visit je len sympatická žánrová jednohubka a to vo všetkých smeroch. Dokonca i forma dokumentárneho filmu je zvolená vhodne a to isté platí o ústredných predstaviteľoch. Samotná zápletka je však až príliš jednoduchá a často postráda potrebné napätie. Návrat ku koreňom bol každopádne šťastným krokom a úspech Shyamalanovi úprimne prajem. Akurát verím, že má i na viac. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý psycho-horor s fajn atmosférou a pointou. Na úplný vrchol bych to neviděl, nijak zvlášť mě to nedostalo, ale bavil jsem se po celou dobu a některý momenty dokážou celkem slušně vyděsit. Navíc je tam taková mrazivá tajemnost, a to tomu dodává šmrnc. Nicméně si myslím, že konec se dal zmáknout líp. 70% ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Skvělá hororová jednohubka s pár dokonale infarktovými scénami (a to jsem si před několika dny při sledování Purpurového vrchu znovu uvědomil, jak moc mě irituje většina lekaček). Už sakra dlouho jsem u žádné žánrovky neměl tak příjemně nepříjemné pocity. S malým rozpočtem a zcela neznámými herci to Shyamalanovi očividně svědčí. Snad to není poslední dobrá věc, kterou natočil. 80 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Babiččin dům 2015. Shyamalan se vrací do hry! Dobře vymyšlený found footage rámec, dobře napsané i zahrané ústřední přemoudřelé dětské postavy, funguje atmosféra, napínání i ta jedna předvídatelná a přesto brutální lekačka a přitom celou dobu netušíte, co z toho ve finále vyleze. Velká spokojenost a pro mě nejlepší horor od PROMETHEA. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Shya se vrací do svých kramfleků. Visit je příjemným nízkorozpočtovým kouskem, který potěší hlavně výborným castingem a nosnou myšlenkou. Found footage v tomhle případě vůbec nevadí, má to jakž takž smysl a nečekaně i řadu velmi vtipných, černohumorných momentů (desková hra!). Co nejvíc oceňuji, je houstnoucí napětí, povedený twist a klasické Shyovi dechberoucí momenty vykouzlené postavením kamery. Bezpečně nejlepší počin od Vesnice. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Ze dne na den a dokonce i během dne se v různých scénách rapidně liší množství sněhu, který pokrývá dům a přilehlé okolí. (Alfréda)
  • Fotoaparát, který zústane v obývacím pokoji, aby sledoval přes noc babičku, je typu 60D. Ten se ovšem sám bez jakékoliv akce vypíná po 12 minutách nahrávání. Nahrávat s ním je tedy nemožné. (hansel97)

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama