Reklama

Reklama

Legenda

(seriál)
Trailer 8
USA, (2014–2015), 14 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Morris Chestnut, Rob Mayes, Billy Brown, Frank John Hughes, Blake Robbins, Keon Alexander, Linda Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tajný agent Martin Odum je mistr v převtělování do cizích identit. Díky tomu se dokáže infiltrovat do těch nejhorších zločineckých organizací. Jednoho dne však potká tajemného muže, který mu řekne, že není tím, kým si myslí... (TV Prima)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (1)

Legenda (2014) 

Podobně, jako se to dařilo 24, Legends tak akorát balancuje na hraně mezi skvělou napodobeninou Bournea, tedy uvěřitelnou postavou pracující pro reálně působící tajnou policii, vyšetřující přiměřenou konspirací, a mezi béčkovou vykrádačkou, tedy superagentem pracujícím pro superagenturu, vyšetřující superkonspiraci. Občas se sice podaří sklouznout právě k tomu druhému, většinou vinou několika málo špatných herců ve vedlejších rolích, ale většinou se to drží tak akorát na úrovni, a v úplně nejlepších momentech dokáže i rozpumpovat adrenalin, což je pro seriál echt vizitka. Obzvlášť ze začátku mi navíc děllaly problém pochyby, jestli autoři zvládnou udržet všechny ty tajné identity na uzdě, a zpětně je nutno dodat, že se jim to zatím daří, nicméně mám obavy z toho, jak se jim podaří na této hraně udržet do budoucna. Prozatím ale na takový pesimismus není místo, série je neotřele rozdělená na tři části po třech dílech, kdy každý z nich působí málem jako samostatný film, a díky celkovému ne-až-tak-levně-působícímu výslednému vzhledu tady Sean Bean září tak, jako jsem ho dosud neviděl. ()

Reklama

Reklama