Reklama

Reklama

Legenda - Série 1

(série)
USA, 2014, 7 h 27 min (Minutáž: 42–45 min)

Hudba:

Reinhold Heil

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Mason Cook, Steve Harris, Željko Ivanek, Rob Mayes, Brad William Henke, Billy Brown, Utkarsh Ambudkar (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (3)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina seriálu je za mnou a na místě je spokojenost. Častokrát člověk musí tvůrcům odpustit za vlasy přitažená řešení a někdy trochu děravé chování postav. Ale pokud bych měl tohle řešit, nemohl bych sledovat už nic. Seriál jede podle klasické šablony. Ukáže sílu hlavního hrdiny, jeho týmu a odkrývá střípky hlavní dějové linky. Někdy v půlce série zpomalí a tím trošku klame tělem. Poslední třetina je totiž jízda a baví. Sean Bean je můj oblíbenec a v roli mi v pohodě sedí. Umí se totiž tvářit jako neporazitelný agent a stejně tak jako člověk co je zahnaný někam, kam určitě nechtěl. Tým kolem sebe má taky dobrý. Především na Ali Larter se mi prostě dívá vždycky dobře. Jasně, Legends nebude nikdy seriál, který se vám vybaví v pomyšlení na top 20. Rozhodně ale stojí za to se do něj pustit. 1.série 78 procent. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první sérii jde o konzumní špiónský seriál. Obvykle je to, přes viditelnou lacinost, snesitelné, ačkoli je samozřejmě třeba vypnout mozek a taky popřeskakovat ty zbytečné kecy s děckama, manželkama a jiné žvanící vaty a protahovačky. ↘️ 19% ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla hovadina. Přestárlý Jack Bauer (bohužel nevhodná role pro Seana a nevhodný casting pro roli), který doteď svoji minulost neřešil okamžitě skočí na lep prvnímu bezďákovi, který mu řekne "Ty! Ty nejsi ty, ty jeden.", aby se to vzápětí zaignorovalo několika naprosto zbytečnými a od onoho hlavního děje odvádějícími misemi, kdy se autoři a Sean snaží přesvědčit diváka o něčem, co by nepasovalo ani do céčkového filmu, navíc celkově naprosto směšnými zápletkami, aby se to pak celé zvrhlo v über-konspiraci a končilo odcházejícím už jaksi lehce sešlým pánem v mikině, díky čemuž bude budit pozdvižení všude, kam se mihne. K tomu si připočtěte divnou bábovku nadřízeného černocha, který tají něco, co je vlastně úplně jedno, plus blondýnu modelku v roli policistky, plus ajťačku, která v prvních dílech vypadalo jak nefalšované hovadu a nechápu, jak tohle producent mohl dopustit - později se změní sice v tele, ale alespoň s normálním vzhledem, což nedává díky minulému vzhledu postavy vůbec smysl... A vůbec ten zpatlaný konec. Neskutečná konina. S02 bez potíží naprosto vynechám. --- 1,5* ()

Galerie (137)

Reklama

Reklama