Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad, který má koule. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. Pečený sněhulák je původní skečová show plná nekorektního humoru, jejíž silnou devizou je sehraná parta talentovaných herců. Právě díky jejich společným improvizacím a správnému „jiskření" vzniká osobitá zábava, která nabízí svébytný pohled na život i situace kolem nás, které jsou i nám často povědomé.
Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu" se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová, od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze absurdní situace.
Ambicí pořadu je navázat na tradice populárních zahraničních vzorů, jakými jsou např. Monty Pythoni, série Malá Velká Británie, Big Train a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (241)

Pulper 

všechny recenze uživatele

Monty Pythoni po severomoravsku. Já to beru. Když to vysílali, koukal jsem na to s nevolí, jako, že ubohá vykrádačka MP, a je fakt, že inspirace je víc než zjevná (manželská hádka, manželství na pronájem, ministerstvo prokrastinace), ale zápletky se ubírají jiným směrem a herci jsou FAKT SKVĚLÍ. Obzvlášť pánové Kaluža, Čuba a Štabrňák. Některé scénky jsou neskutečně vtipné, jiné vůbec, ale stejně to mám s MP, Českou sodou i Sklepem. ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Jestli tyto myslí Kohák vážně, tak ať jde ze sebe raději dělat trotla do reklam a všem bude lépe. Obvykle nedávám hodnocení po prvním díle, ale toto je opravdu ten případ, když nemám na výběr. Nejsmutnější na tom je, jaký obraz nám dává samotná Česká Televize, jestli tam nejsou schopni takovou sračku vyhodit prvním oknem a ještě na to staví svůj podzimním program včetně propagace. Trapnost - nuda - bezmyšlenkovist - hlavně abychom nikoho neurazili to je přesně to poslední co od takového pořadu chcete. 5% ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele

Tak jo viděl jsem díl s koněm a málem jsem si zabarvil :-D Musím proto zvednout hodnocení, tohle se jim povedlo https://www.youtube.com/watch?v=UetjU88oBd4 Česká soda je základ všeho, naprostá klasika a sněhulák jí nikdy nebude sahat ani k podkolenní jamce. Nemyslím si však že to je, nebo v minulosti byl Kohákův záměr. Chce prostě dělat ptákoviny, což se mu celkem daří. Někdy vkusně, někdy méně vkusně, ale pokud jsem si našel svoje alespoň v několika skečích, odpad si sněhulák nezaslouží. A teď musím končit, už dvanáct minut na mě čeká dole taxis ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč platí Pečený sněhulák za tak ukázkovou sračku ?? Jednoduše hlavně kvůli přístupu České televize, které vyhovuje podobný bezobsažný patvar bez vlastního názoru na cokoliv, jehož tvůrci se zbaběle schovávají za sousloví nekorektní humor, ten totiž říká, že pokud mu nerozumíte, vaše smůla, vaše duševní nepřipravenost.. Zamrzí zejména skutečnost, že Sněhulák vlastně navzdory svojí prázdnotě, jak myšlenkové, tak rozhodně i co do humoru, vůbec nemá špatné řemeslo.. Ale proč, když to vlastně nakonec, a vlastně i hned zpočátku, pozbývá smyslu, když Sněhulák vypadá jen jako píárko Kohákova trapnobandu ?? Proč právě Kohák, jehož reklamy na mobilní operátory a banky patří k těm jistě nejpovedenějším, nedokáže, když dostane prostor i možnost, divákovi cokoli sdělit, natož ho pobavit ?? Odpověz si sám nebo zapomeň, totiž chytrému napověz.. ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný. Některé vtipy jsou více povedené, jiné méně, ale u mě převládá spokojenost. U spousty věcí se ale dá předvídat jak dopadnou. Nemůžu si pomoct, ale mně se při sledování vybavila "Malá Velká Británie", ale nedá se říci, že by to dosahovalo její kvality. V porovnání s jinými českými současnými zábavnými pořady může být tohle skvost. Uvidíme co další díly. Protože se mi líbila zhruba polovina vtipů, tak dávám tři hvězdy. ()

Galerie (5)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama