Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový původní formát alternativní zábavy přivádí na televizní obrazovky pět populárních herců, výstředního moderátora, netradiční zábavné disciplíny, neúprosného arbitra a soutěž, jejíž vítěz získá šanci moderovat televizního Silvestra. Marek Daniel, Josef Polášek, Bára Poláková, Tomáš Měcháček a Tomáš Jeřábek se v každém díle stávají pěti různými postavami, které vzájemně soupeří o nejlepšího komika televizní zábavy. Show je založená na soutěži v bavičských schopnostech, kde jde především u herců o to vtipně a nápaditě reagovat na zadané úkoly, které jsou mnohdy ztíženy rozmanitými fyzickými i mentálními překážkami. Výkony účinkujících doprovází často také sarkastické vstupy moderátora Jakuba Žáčka a hodnotí je pak arbitr Lumír Tuček za pomocí grafů a tzv. koláčů sledovanosti i divácké spokojenosti. Výsledkem je odvážná a neopakovatelná zábava na hranici situační komiky, grotesky, parodie, černého humoru a improvizace. (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

boshke 

všechny recenze uživatele

Přesně takovýhle ulítlý humor mám rád. Zcela přesné a autentické SMS zprávy (povětšinou) retardovaného diváctva, scénky ze zákulisí také dozajista nemají k realitě daleko, herci skvěle vybraní. Je pravda, že to, co se odehrává na jevišti samotném, je většinou děsná trapárna, ale za mne právě tak přehnaná a sebeironická, že mne to baví. Většinu ostatních ale očividně ne. Já vám nějak nevím, pohoršovat se u šestidílné blbiny v jedné kulise nad tím, za co jsou vyhazovány koncesionářské poplatky? To už běžte raději fňukat do profilů nějakých výpravných seriálů a filmů, ne? Blbečci... 100% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ujetý, ale ne debilní, zábavy mi dlouho chyběl. Je to absurdní, dobře zahraný a průběžné smsky jsou třešnička na dortu... "Měl jste hrát bukvici. Lesní plod. A co jste tu předvedl? Buzeranta." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Hitparáda trapnosti, která v mnohém, především pak v celé své nahé a hravé infantilitě, připomíná komerční Partičku, se jeví jako poměrně originální projekt, nicméně znovu sama sobě zcela fatálně podráží nohy právě tím, jak se schovává za nálepku zábavného pořadu pro nemasového diváka mimo mainstream !! Škoda, že se dnes už nikomu nechce potit s inteligentním humorem, a tak čím dál častěji přichází typicky česká hesla typu "Vaše chyba, že našemu humoru nerozumíte !!" bohužel už nezřídka i z obrazovek naší veřejnoprávní televize.. Nicméně při vzpomínce na Pečení sněhuláků a jiné nejapnosti se nakonec zdá, že třeba i dík Najbrtovým parťákům by se mohlo začít blýskat na časy.. Jen aby to nakonec nebylo z bláta do louže.. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy byly naprosto "trapně" geniální, jiné šly trochu mimo, ale jako celek to určitě špatné nebylo. S některými postavami si scénář celkem vyhrál. Hlavně Měcháček s Poláškem byli perfektní. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tak se mi nějak stalo, že jsem první díl viděla dnes podruhé. Asi jsem si hloupě myslela, že bude další. Nicméně jsem si tím potvrdila, že jsem se bavila opravdu na správném místě. Konečně zase trochu inteligentní zábavy a dobře vychytané. Nechápu tady tu hromadu odpadů. Ty dole běžící rádoby esemesky jsou snad nejvtipnější. Jo, oni lidé často podobně reagují! Někdo si všiml a vyřádil se. Dobře on! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Komedie? To je myšleno vážně, nebo ironicky? Viděl jsem tři díly, pak už mě docházela trpělivost a přestal jsem to sledovat. Hvězdička leda tak za nápad a nějaký ten vtip. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

...Myslím, že sprostá slova by se v televizi regulovat měla. Třeba prdel. Taková prdel, myslím, do televize patří. Ale piča? Piča asi ne... . No a v podobném duchu bych to viděl s Bojem o koláč. Do televize patří(ve vhodně zvolené vysílací době, tj. od půlnoci dál), ale to neznamená, že bych z tohoto typu pořadu byl nadšený a zalykal se smíchy nad tím, že se kluci kopou do varlat. Na druhou stranu je třeba přiznat, že se klukům a děvčeti občas zadaří a nějaký ten fórek pobaví. A o jakémže typu pořadu je řeč? Akčnější Na stojáka, ne tak vtipná Partička....pokud bych chtěl srovnávat, tak Boj o koláč rozhodně není debilnější, než Tele tele. Pro někoho pozvánka, pro druhého varování. Hodnoceno po shlédnutí jednoho dílu. PS: ta hromada odpadů tady...vyndejte si ty čípky ze zadnic...vždyť tady nehodnotíte nějakou trhavinu od Bergmana. Přepněte si na Aleše Cibulku... ()

ceskyhonza odpad!

všechny recenze uživatele

Označení ODPAD zde absolutně nestačí. To byla sračka všech sraček, ukázka, jak banda šmejdů v ČT, v čele s panem ředitelem asi může tunelovat prachy z veřejných nucených příspěvků, kdy bandě kriplů dá vydělat na takovém sajrajtu. Větší sračku jsem ještě nezažil, ale pravda je, že jsem ještě mladý, je mi teprve 52. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli je to facka určená jen divákům nebo i samotné ČT. ___ Smutné, že bitvu o koláč prohrál i Malcolm Tucker, jehož rozlučku vysílala ČT na Artu od krásných 00:15. Tím musela udělat Najbrtovi a jeho Blaníkovi určitě radost. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Tady snad ani o nic jiného, než o bezhlavou trapárnu nešlo. Čím víc sračka tím víc Adidáš. A možná přijde i kouzelník. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Po prvnim (a bezpochyny mym poslednim) dile udilim teto zabave jednu hvezdu proto, protoze se mi libi Bara Polakova a protoze bylo v publiku nekolik docela hezkejch holek (kterejch mi ale bylo celou dobu lito). ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Tak mi přijde, že Najbrt s Danielem do toho teď buší na všech frontách hlava nehlava. Kdyby to nedávali o půlnoci a já v sobě neměla pár po okraj plných skleniček tramínu červeného, tak bych se možná tak nebavila. Nicméně na veřejnoprávní televizi dělat vtipy na cikány, gaye i popové hvězdy současnosti? to se cení! :) ()

Reklama

Reklama