Reklama

Reklama

Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher

  • USA Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (více)
Trailer

Poté, co zasáhl do přísně tajné mise, je PUNISHER vzat do vazby AGENTEM S.H.I.E.L.Du a AVENGEREM, BLACK WIDOW. Na příkaz ředitele Nicka Furyho jsou Punisher a Black Widow posláni na misi, aby zastavili LEVIATHANA, světovou teroristickou organizaci, která plánuje prodat ukradenou technologii S.H.I.E.L.D tomu, kdo dá nejvíc. Teď musí samozvaný ochránce zákona a tajný agent spolupracovat, aby se tato technologie nedostala do nesprávných rukou. Osud světa a osud AVENGERŮ visí na vlásku. (Filmbox)

(více)

Recenze (47)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé. Black Widow a Punishera tak často na tácke nedostávame, takže aj toto je velké plus tohto animáku. Hlavnej dvojke to celkom sedelo, hlavne Punisherovi. Jeho drsňáctvo mi už pomaly aj začínalo chýbať. Za to Black Widow aj keď predvedie pár slušných akcii, jej románik ma moc nebral a dosť to miestami brzdilo tempo filmu. Celý team Avengers sa objaví len na konci, takže ich nečakajte. Inak celkom fajn animák. 70% - 3* ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako nevím, proč to pořád dělám. Snad touha přiblížit se mladé generaci i jinak, než v baloňáku s kapsami vyfedrovanými lízátkem a lentilkou, nebo cože.... Tak jsem si zase pustil hýrou komick. A je to blábol, nečekaně, že. Mám-li se pokusit o nezaujaté hodnocení, pak snad takto: film je animovaný, a to barvičkami. Prakticky z celého spektra, na pixelkách se potěšitelně nešetřilo. Vystupují v něm postavy, které se opakovaně objevují i v jiných ,,dílech" s podobnou tématikou. Díky tomu si jedinec, postižený obdivem k márvelovskému světu, může užít celou řadu hravých a propracovaných odkazů, hlášek a přesmyček. Za vznikem stojí japka, tudíž se potěší i pohledem na žertovnou obrookou figurku teenagerského vědce, hýkající v rytmu manga, logikou vzešlou ze psí prdele a jedním, dvěma velkoduchými proslovy o prdu. Přeji mu příjemnou zábavu a minimum šikany při dospívání. Debilovi. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Klasickej animák jak délkou stopáže tak hlavní zápletkou. Kdo má takové filmy rád, bude ho to bavit... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků Marvelu, ani mi tak nevadí ten asiatskej look, je to takové temné a funguje to. Punisher jako moje nejoblíbenější postava Marvelu splnuje veškerá má očekávání, je to prostě řízek. Avengers ke konci potěší a Stark výborně hláškuje. Kresba je příjemná a děj nenudí, více takových filmů. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, příběh mě nenudil, Punisher byl super a ostatní avengery se objeví až na konci. To mi ale tak nevadilo. Kreslená marvelovka v "anime" stylu. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ničím nevyčnívající akční výplach, tentokrát šmrncnutý trochou anime. Nemohu říci, že by se mi to Punisherovi a Black Widow zrovna hodilo. Od komiksových animáků je prostě třeba chtít víc, než bezduchou akci. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších animáků od Marvelu. Japonská animace mi nevadí, navíc se podle mě od Rise of Technovore zlepšila. Příběh člověka dokázal udržet. Líbilo se mi, že v hlavní roli zde jsou postavy, které jinak hrají druhé housle, ale zase Avengers ve finálové bitce potěšili taky. Velmi dobrá byla i hudba a úvodní titulky patří k těm nejlepším, co jsem u animáku viděl. 84% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

PUNISHER - Hrdina nebo vrah? Blac Widow a Punisher v jednom příběhu s akcí od Avengers. Kreslené s citem pro detaily, dobře namluvené, Český dabink také ujde akorát, že příběh je plný klišé a vypadá strašně jednoduše. V podstatě je to jen příběh ala komiks na pokračování. CITÁT - Je třeba dodržovat pravidla......... Při akčních scénách hraje mnohdy tak monotonní hudba, že jsem u toho pomalu usínal. Teprve s příchodem Iron Mana se začalo něco dít a příběh vyprodukoval i pár dobrých hlášek. CITÁT - Jsem rád, že jsi stejný bručoun jako vždycky.......... Finální bitva je bombastická, ale nezachrání, to co bylo před ní. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Jak ten čas letí a já se pravidelně proprsťuji většími a většími kvanty komiksů, tak pomalu, ale jistě docházím k závěru, že superhrdinské animáky stojí za uschlou mrdku v rozcuchaném afru somálské štětky. A to neříkám kvůli odvážným slovům Alana Moorea v jednom z jeho nejnovějších interview, ale prostě jen proto, že nevěřím, že superhrdinský komiks dokáže ještě jakkoli uspokojit mé geekovské libido. A když mě neuspokojí handjob od výtvarně a scénáristicky fenomálních děl, tak co mi asi tak může nabídnout nějaký tuctový tévé shit s lacinou animací a slaboduchou stórkou? Avengers confiblablablabla mi zkřížil cestu zrovna ve chvíli, kdy mnou cloumala existenciální krize. Kdy mi varlata začala vyplňovat volný prostor v trenýrkách. Kdy jsem se konečně naučil říct: "Tímhle si kurva nebudu zasírat sítnici!!" Tak si radši čapněte nějakou tu rezervu na mé hodnocení, neboť jsem zaujatý zmrd, jehož pohárek trpělivosti nad superhrdinským hovnařením oficiálně přetekl. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Marvelu se prostě daří víc ty hrané filmy, než animáky. Tady tento není špatný, ale bohužel je příliš obyčejný. Spojení Black Widow a Punishera je určitě zajímavé, ale 80ti minutýový příběh se bohužel celkem vleče a nenabízí nic dalšího zajímavého. Anime animace se u některých postav (jako ten geek Amadeus) moc nepovedla. A sama Černá vdova místy vypadala v obličeji jako někdo z Pokemonu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mne na rozdiel od ostatných, to anime v kreslených marvelovkách, či iných prepisov komiksov nesedí. Dokonca aj akčné sekvencie sú nevýrazné a nudné. Chcelo to byť potemnelé, ale je to len zatemnené. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej animák jak příběhem tak i kreslenou animací. Akce je zde hodně a spojení Black Widow s Punisherem k sobě pěkně sedlo. Za mě 80% :) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Avengers mám ráda. Moji oblíbenci jsou Iron Man a ten zelenej Grinch. Není to jako ve skutečnosti, ale i jako kreslené je to dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jedni superhrdinové v japonské animaci. Na první pohled to nevypadá nějak moc lákavě, na pohled druhý je to přesně takové. Rádoby špionské, rádoby zamotané, ale přitom neskutečně přímočaré a i přes přítomnost dvou zajímavých (titulních) postav je to akorát klasická nuda boje dobra se zlem. Ale tak co, superhrdinové táhnou, tak se podobné zbytečné příběhy dál budou natáčet. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Black Widow a Punisher bok po boku? Zajímavé spojení, jelikož Punishera příliš neznám, tak jsem rád, že se mi představil zrovna tímto filmem. Další Avengeři jen potěšili! ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Podařený animák, který si Punisher snaží ukrást celý pro sebe. Jeho chování a jednání je perfektní a pěkně kontrastuje s chováním Black Widow. Je to sice jeden z těch slabších animovaných akčáků od Marvelu, ale i tak je to furt solidní kousek. 74% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to tak špatný. Příběh ušel, ale byl k prasknutí narvaný klišé a patosem o romanci Black Widow a nějakýho vědce, jejichž lovestory mě prostě neoslovilo. A co mě vyloženě odpuzovalo, byla ta odporná manga animace, která se k tomuto tématu prostě nehodí. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně, ale dostal jsem jen slaboučký animák v manga stylu, což nejen že se do Marvelu nehodí, ale navíc to nemám rád a nehodí se (je to natolik důležité, že jsem to zmínil dvakrát). Mrzí mě, že Punisher sice dostal další film, ale už zase byl slabý a vlastně nakonec dost nezajímavý, tahle filmová smůla Franka Castla by měla hodně rychle skončit. Také mě mrzí ta milostná zápletka mezi Natashou a záporákem, která se nakonec vyklubala z děje. Co mě nemrzí, to je právě přítomnost Punishera, dodržení dabérů z hraných filmů (hlavně u nejdůležitějších postav, za to palec nahoru), přítomnost Iron Mana a nakonec i Avengerů (díky za to, už jsem myslel, že název lže) a právě s jejich příchodem nabral film na obrátkách, i když to bylo jen na pár minut. Na můj vkus film obsahuje až moc milostné zápletky a až moc bitek (v komiksech ani v hraných nic proti, ale tady to nepůsobí dobře, nezaujmou a i film jako celek je poměrně mizerně japonsky natočený), takže i když to byla celkem zábava, která mě potěšila i přítomností Amadea (byť krátkou), mě se opět potvrdilo, že Marvel animáky prostě neumí (což je mnohem přijatelnější skutečnost než ta, že DC Comics zase neumí hrané filmy). Celkově mě to vychází na 65%, protože kdybych tvrdil, že jsem se nudil a nepobavil se, lhal bych. ()

Reklama

Reklama