Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amatérský krátkometrážní horor o skupince studentů, která se o prázdninách vypraví na odlehlou chatu. To netuší, že zde číhá zlo. Jak jich ubývá, stále netuší, kdo je vrah... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Otřesný herecký výkony, debilní dialogy a pár hlášek. Nic víc tahle story o amuletu, kterej dělá z lidí vraždící zelenáče nenabízí. Nevím jestli to mělo být zamýšleno jako komediální horor, ale ať tak či tak. Ani v jednom směru to nefunguje. Jedna hvězda za trapnost a hlášky který chvilkama baví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Budu se snažit citovat jednoho z aktérů: „To jsou kurva HALDY…“ – tak jako varovali tvůrci hned v úvodních titulcích o brutalitě a vulgarismech, tak měli říci – aby si diváci cvakli před spuštěním něčeho tvrdšího, dali si jointa, nebo již zmíněné lysohlávky. V normálním stavu se na to totiž moc dívat nedá. Sexuální či puberťácké hlášky o chlastání, položení kabele, atd… už moc v dnešní době nerozesmějí ani žáky základní školy, kteří si na ně zvykli z filmů – seriálů, které zaplavují každý den televizi a dospělé už vůbec ne. Zvlášť když (ne)herci přehrávají jak kráva, koktají text a důvěryhodnost jejich dialogů jde tímto úplně do hajzlu. Lhal bych, kdybych zapíral, že jsem se tu a tam nepousmál některým situacím, ale jako celek to na mě moc velký dojem neudělalo. Jediným štěstím Maledictuse je, že akce Noc hororožroutů nabídla ještě horší snímky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Och, ti "herci" "hrají" opravdu tak strašně, až je na to radost koukat. Je to opravdu hrozné, ale strašně zábavné. Ona snaha o nějakou komediálnost celého filmu je zřejmá, ale ty herecké (ne)výkony, úžasná intonace a ujetost dialogů, tomu nechtěně na komičnosti přidávají obrovskou měrou. Zápletka je fajn, mohlo se z ní sice, i v rámci omezenosti zkušeností a prostředků, zcela jistě vytřískat více, ale má to hlavu patu. Což je možná asi to jediné. Je to hloupé, ale pobaví to. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Otřepaný hororový koncept party studentů co jedou na chatu v tom nejotřepanějším možném podání. Nesympatické postavy, neexistující atmosféra, skoro neexistující děj, příšerné herecké výkony... Navíc trvá půlku filmu než se konečně začne něco dít - a i pak je to nuda. Celé to vypadá jak film natočený parou přátel jen pro tu partu přátel, ale pro nikoho jiného. A i když se to snaží působit jako horor, tak provařenými klišé to diváka zaujmout nemůže, trapným humorem taky ne, kamerou jak z Posledního výkřiku či Čepele smrti už vůbec ne a otřesně amatérskými hereckými výkony ano (u kterých jsem se teda párkrát pobavil), ale to by to musela být komedie... 1* ()

Cermbo odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dost špatných, ale tam jsem měl aspoň vůli dokoukat do konce. Tady to opravdu nešlo, sorry... ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Výborné, skvostné, kolosální a umělecké veledílo, které hřejivě polaská nejednu duši na této planetě. Dvojka neboli Maledictus2: Maledictus 3 také velice důstojné pokračovaní tohoto vybroušeneho izerínu. ()

Athree 

všechny recenze uživatele

No. Inu. K amatérským filmům vždy koukám s nadhledem a beru to hlavně jako že se tvůrci chtěli hlavně pobavit, ale tady mi hodně věcí nesedělo. Hlavně ti herci-neherci. Někteří super, někteří vůbec. Kdyby ty výkřiky a emoce byly procítěnější či důvěryhodnější, tak by to absolutně změnilo celý film. Dávám hvězdičku za pobavení u volání o pomoc zhoubičkované dvojice a ještě jednu pro krásný jump na závěr. ()

Reklama

Reklama