Reklama

Reklama

Jackie & Ryan

  • USA Your Right Mind (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

V diaľave sa črtajú zasnežené kopce Ogdenu, miesta, ktoré má svoje nikdy nevypovedané tajomstvá. Sem sa rúti i nákladný vlak plný prázdnych vagónov. V rohu jedného z nich sa vezie i čierny pasažier ukrývajúci sa pred ostrým vetrom. Na prenosnom variči si zohrieva vodu na kávu a pritom si pofajčieva z ušúľanej cigaretky.
Ryan (Ben Barnes) cestuje už od šestnástich a všetko, čo vie, ho naučil jeho kamarát prezývaný Cowboy, ktorého do Ogdenu prichádza navštíviť na jednej zo svojich dobrodružných tuláckych ciest. Pri putovaní si, ako obvykle, zarába na živobytie pouličnou hrou na gitaru. Práve na ulici spoznáva mladú a krásnu Jackie (Katherine Heigl), ktorá prechádza veľmi ťažkým životným obdobím. Toto stretnutie vyústi do situácií, ktoré môžu obom zmeniť ich doterajšie životy. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Děkuju všem,co se na tomhle filmu podíleli,tu hodinu a pul to pro mě byl obrovskej zážitek.....Nebyl jsem schopnej se od toho filmu odtrhnout,hudba nezkutečná,udělám všechno pro to,abych našel každou písničku,co v tomhle filmu hrála....Děkuju především hudbě pana Nicka Hanse,scénáři Pana Ami Canaan Mannana a famoznímu výkonu Katherine Heigl a Bena Barnes....S naprotým přehledem řadím tenhle film na 1.místo všech filmu,co jsem kdy viděl....Chci ho vidět znovu a znovu....Nemám co bych k tomu dodal,to nejduležitější,co mi tenhle film dal,mám v srdci :)..... ()

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Hudba a romantika jde ruku v ruce, škoda, že jsem od tohoto snímku čekal trochu více. Obě hlavní postavy mám již z jiných filmů velmi rád, nicméně tady mi vůbec nesedli. Žádná chemie... Nejvíce mě štve, že není více záběrů této krásně zasněžené krajiny, které se krásně k hudbě hodí. Bylo by to poté více vtahující, takhle sem se koukal na film, který až ráno vstanu, tak nebudu vědět jak se jmenoval. Je to opravdu škoda, dávám 3 hvězdy jenom kvůli poslední písni, která to trochu zachránila. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Bez tří dnů je to rok, co jsem tenhle film viděla. Co mi utkvělo v hlavě? I Katherine už dohnal věk, její svěšená tvář mě vyděsila a i po roce pořád vidím její váčky pod očima, navíc nechápu, proč obsadili herečku, která má představovat bývalou zpěvačku, ale absolutně neumí zpívat (ale ve filmu nebylo zmíněno, že ukončila kariéru, protože neumí zpívat). Pak je tam nějaká divná láska. A pak Ben. Vy jste věděli, že je tak hezký a že umí zpívat? Hudba perfektní, i po tom čase ji mám ve svém stálém playlistu a s chutí si ji poslechnu, hlavně Southbound a jeho přezpívaná verze Last Kind Words. Takže vlastně dobrý. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jen vezme Ryan do ruky kytaru a emma je ztracená. Moc hezky se mně poslouchal a po dlouhé době jsem nechala dojet i závěrečné titulky s jeho kytarou a zpěvem. Hudební podkres byl taky kytarový a příběh si můžete dovyprávět už sami. V tom je velká výhoda, že může být jakýkoliv, podle vašich představ a nikdo vám do toho nebude kibicovat. Tak šup šup, házejte mu do toho penálu od kytary nějaký drobáky, vždyť hraje pro vás a aby si mohl dát něco na zub ! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

A mě se na to koukalo celkem dost dobře. Je to jeden z těch pomalu si plynoucích filmů, takový "ze života". Příjemná hudba, krásná, i když poněkud drsná zimní krajina jakéhosi zapadákova v Utahu, kočovný tulácký život Ryana, to vše mi dalo dohromady příjemnou podívanou. Nakonec i ten konec, o kterém jsem si tu přečet, že to celý zabil, nebyl zase tak nejednoznačný, čekal jsem to horší. Takže nakonec ... tam ty čtyři dám, protože je tam slušná dávka country:). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama