Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (79)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

v podstatě je to reciklace jedničky... akorát namísto zmrdů co jdou vašich kreditkách... jsou tu zmetci kteří jdou zase pro změnu po vzácných dílech které se jen tak mimoděk válí po chodbách jednoho prestižního hotelu. Kde se momentálně koná sraz strážců pořádků. Což by asi nebylo takové fiasko kdyby zde také netrávil dovolenou Paul ze svou rodinno. Katastrofa je tím pádem na spadnutí čímž se opět rozhýbá kolotoč vtipných i nevtipných gegů a nepravděpodobných situací za pravděpodobných okolností. :) Já teda nevim co tu všichni maj, ale mě se to líbilo.. No a co že se to hodně podobá Smrtonosné zbrani? Já se bavil. Pač jsem od toho dle hodnocení nic nečekal. O to víc jsem byl překvapenej. No a asi taky proto že jsem taky strážník a dokážu ze sví-my kolegy cítit. :D Proč film vidět? Páv to rád tvrdě, Robocop na dvou kolech, 96h v las Vegass. bitka nevyjmečných... ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

horsi nez prvni dil..nejakej forek se povedl, ale jinak spis pustit jednicku a na tohle zapomenout..zbytecny dost.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rovnaká infantilná trapošina ako jednotka, kerú si už našťastie radšej ani nepamätám. Tak plnohodnotné filmy to sú. Ale pri rvačke na chodbe som sa uchechtnul. Inak by to bol odpad. 1 z 5 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem měl u prvního dílu jisté, rozporuplné pocity, tak v tomto pokračování je to ještě daleko horší. Opět to tedy celé od naprostého průseru zachraňuje především sympatický a vtipný Kevin James, který jak herecky, tak co do zábavnosti, převyšuje ostatní o několik tříd. Má tu sice k sobě pak i sem tam nějaké ty vtipné přihravače ve vedlejších rolích, ale jinak ten film táhne ze dna opravdu jen on a bez něj by to byla, ostatně ale stejně jako jednička, úplná katastrofa! Oproti prvnímu dílu musím nicméně uznat, že tu je mnohem více funkčního humoru, který se tedy určitě řadí sice mezi ten skutečně nejjednodušejší možný, ale naštěstí nesklouzává zas až tolik k trapnosti a nesoudnosti a vážně nejednou jsem se fakt od srdce zasmál. Co ovšem k oné trapnosti a nesoudnosti sklouzává až jen těžko pochopitelným způsobem, je zápletka. A jestliže jsem ji zrovna nemálo kritizoval už v jedničce, tak tady je to už jen fakt těžko kousatelný masakr, který mě vytáčel do neuvěřitelných otáček, něco totiž tak blbýho, dementního a já nevím jak to ještě urazit, na to musí mít divák už prostě sakra pajšl a náturu, aby ho to již po pár minutách nezlomilo a neposlal ten film rovnou do odpadu. Dvojka Paula Blarta je tak sice vtipnější než první díl, zároveň ale i mnohem víc hloupatější a tím hůře snesytelnější, takže jako primitivní zábava to možná ještě ujde, jinak ale od tohoto pokračování určitě oči pryč. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Dementný strážca poriadku v supermarkete ide na výročné stretnutie s inými dementnými strážcami poriadku. Koniec! Spoiler ako prasa na úvod a teraz rozoberiem vtípky. @#£€*§+{{}.... Nevadí, ani ja som ich nepochopil. Nerozumiem ako niekto môže začať točiť komédiu keď nemá na papieri jeden podarený vtip, či zábavný dej. Cele to je jeden klišoidný a trápny pokus o zábavu. Jediné čo ma zaujalo bola tá asi 40-ročná dcérka idúca na vysokú, je to fakt castingová trefa do čierneho. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná pasca po James-ovsky 2... :-) Opäť prekvapivo veľmi príjemný film s kopou podobného situačného humoru ako tomu bolo v prvej časti. Paul Blart, veľký chlapík s ešte väčším srdcom stvára kvôli svojmu fanatickému presvedčeniu a svojej rodine hotové zázraky, skoro ako John McClane trošku skrížený s druhým Johnom a to Johnom Rambom... Holt, adrenalín robí divy... Text som takmer celý skopíroval z jednotky, lebo ono to bolo také isté aj keď iné, ale pre mňa prekvapivo dobré. Ale už som si zvykol, že v tomto som mimo ostatných. Tak ako ostatným nevonia Sandler, James, Schneider, tak ja ich môžem... :-) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že to bude v porovnání s jednickou totální průšvih... Nakonec se z toho ale vyklubala docela vtipná komedie a Kevin James nakonec vůbec nepůsobí trapně a pár věcí se fakt povedlo...50% ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Asi stárnu, ale tohle bylo fakt tak dementní a neftipné....... A při tom mám pocit že jednička docela šla.... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Securiťák Paul Bart se vrací v příjemné komedii nesoucí se ve stejném duchu jako předchozí snímek. Jen s jediným rozdílem. Ubylo romantizmu a snění. Minule to skončilo svatbou, zde se začíná zprávou o rozvodu. A tak je koncepce příběhu naprosto stejná, což na kvalitě neubralo, ale ani nepřidalo. Spousta humorných scén a ke konci trochu té akčnosti. Nic víc, nic míň. K víkendovému odpočinku se tento snímek však naprosto hodí. Pobaví a to je hlavní. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vždycky (například v porovnání s jeho "machrovskými parťáky" Sandlerem, Spadem nebo Schneiderem) držel zpátky, co se týče broušení hrany vkusu a sázel spíše na celorodinnou zábavu. Bohužel tato jeho poloha hybridu Jima Carreyho, inspektora Clouseau, agenta 86, starosty Kameňákova a Maxwella Smarta hraničí s trapností prvního stupně. Rádoby humorné situace korespondují se současným tápáním Adama Sandlera a to poslední roky není ten pravý mustr. První liga hraje jiné housle a proto si dávejte pozor pane Jamesi, led začíná být čím dál více tenčí. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Sequel isn't as good as first movie. Anyway some scenes are entertaining and keeps the mind occupied, but it is all on the verge between silliness and stupidness. Anyway, if you are looking for something to watch, when your brain is turned off, this is the good enough choice and it will do justice. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kevin James se úplně vyžívá v trapnosti a v narážkách na obézní lidi, mezi něž sám patří. Vtipné momenty rychle vyšuměly a vybavuji si jen ty trapné vtipy, kterých byla většina. P. S. Už vim, vripné byly scény s manažerkou hotelu a s pávem na zahradě. 2* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... nechápu ... geniálně debilní a trapné ... všichni si ze sebe dělaj prdel a já se přistihl, že po dlouhé době se konečně u komedie opravdu směju ... nechápu ... ()

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama