Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Je to absurdní zhovadilost, ale pár frků tam bylo tak dobře blbejch, že jsem se zasmál (třeba nástup hypoglykemie, raketově do narkolepsie, nebo části bitky na chodbě). A Neal byl se svejma vočkama taky dobrej, byť nevýraznej. Ovšem dcerunka, alias hepy hipo, to zas posílala hned do kytek (a celkově to je fakt bezbřehá pičovina, kterou můžete s klidem vynechat). ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu tady máme úplně jiný, protikladný film.Zatím co první díl byl svižný a vtipný,tak pokračování je trapné a nudné.Tento snímek se vyloženě veze na úkor svého předchůdce a spoléhá jen na titulní název.Jediné plus je hlavní představitel ,který na lepší výsledek sám nepostačí. ŠPATNÉ !!! ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem měl u prvního dílu jisté, rozporuplné pocity, tak v tomto pokračování je to ještě daleko horší. Opět to tedy celé od naprostého průseru zachraňuje především sympatický a vtipný Kevin James, který jak herecky, tak co do zábavnosti, převyšuje ostatní o několik tříd. Má tu sice k sobě pak i sem tam nějaké ty vtipné přihravače ve vedlejších rolích, ale jinak ten film táhne ze dna opravdu jen on a bez něj by to byla, ostatně ale stejně jako jednička, úplná katastrofa! Oproti prvnímu dílu musím nicméně uznat, že tu je mnohem více funkčního humoru, který se tedy určitě řadí sice mezi ten skutečně nejjednodušejší možný, ale naštěstí nesklouzává zas až tolik k trapnosti a nesoudnosti a vážně nejednou jsem se fakt od srdce zasmál. Co ovšem k oné trapnosti a nesoudnosti sklouzává až jen těžko pochopitelným způsobem, je zápletka. A jestliže jsem ji zrovna nemálo kritizoval už v jedničce, tak tady je to už jen fakt těžko kousatelný masakr, který mě vytáčel do neuvěřitelných otáček, něco totiž tak blbýho, dementního a já nevím jak to ještě urazit, na to musí mít divák už prostě sakra pajšl a náturu, aby ho to již po pár minutách nezlomilo a neposlal ten film rovnou do odpadu. Dvojka Paula Blarta je tak sice vtipnější než první díl, zároveň ale i mnohem víc hloupatější a tím hůře snesytelnější, takže jako primitivní zábava to možná ještě ujde, jinak ale od tohoto pokračování určitě oči pryč. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Dementný strážca poriadku v supermarkete ide na výročné stretnutie s inými dementnými strážcami poriadku. Koniec! Spoiler ako prasa na úvod a teraz rozoberiem vtípky. @#£€*§+{{}.... Nevadí, ani ja som ich nepochopil. Nerozumiem ako niekto môže začať točiť komédiu keď nemá na papieri jeden podarený vtip, či zábavný dej. Cele to je jeden klišoidný a trápny pokus o zábavu. Jediné čo ma zaujalo bola tá asi 40-ročná dcérka idúca na vysokú, je to fakt castingová trefa do čierneho. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama