Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (79)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $70,958,439Tržby Celosvetovo $107,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ problém pokračovaní, ktoré čerpá z toho čo horko ťažko fungovalo v predošlom diely, zopár podarených frkov ale ako celok zas len zlátanina bez riadnej šťavy /40%/ ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Jednička byla průměrná blbinka. Tohle už je horší. Pár fórů sice pobavilo, ale je to křečovitý až hanba. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Polda ze sámošky se vrací, tentokrát na vypůjčeném segwayi, a spolu s ním ti největší dementi, které mohou bezpečnostní agentury vyslat do boje proti organizovanému zločinu. Já se u toho pobavil přibližně stejně dobře jako u prvního dílu a tentokrát jsem jako bonus dostal i seznam věcí, které mladá dívka obvykle zapomíná, když opouští bezpečí domova - náhradní baterka do mobilu, svítilna, pepřový sprej, přívěsek s kapesním nožíkem a dětská ruční světlice. Zkrátka prevence nade vše a tak by si měl každý divák dobře rozmyslet, zda zvládne pohled na špekatého strážníka zcela postrádajícího pud sebezáchovy. Mně to tedy rozhodně problémy nedělalo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První film nebyl žádný zázrak, ale dívat se na něj docela dalo, tenhle je o něco horší. Hlavně Paul Blart je za většího pitomce a už to není ten smolař, kterého nám minule mohlo být i líto. Je to vlastně podobný styl humoru jako Johnny English 1 a 3, jen s tím rozdílem, že Kevin James není takový komik, aby to dokázal zachránit. A nevrátila se Jayma Mays, škoda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pokračování je o něco horší, přesto se nakonec rozjelo do slušných obrátek, takže to tak trochu vynahradilo nudnější začátek, ale vesměs je to totožné s jedničkou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Meno režiséra síce nie je zárukou dobrej snímky, ale film má obrovský tromf v hlavnom predstaviteľovi. Kevin James je vtipný už len vďaka svojim telesným proporciám, ktoré z neho robia neohrabaného trkvasa a k tomu má ešte komediálny talent. Príbeh nie je nijako objavný a zo začiatku sa jedná o typickú komédiu, kedy pozorujeme život hlavného hrdinu, ktorý robí strážcu v obchodnom dome. Podľa môjho táto komédia s Kevinom Jamesom nie je až tak hrozne zlá, kto ho má v obľube myslím, že s jednoduchým príbehom nebude mať problém a pobaví sa tak ako som sa bavil ja. Síce už chápem prečo u nás film ide rovno na DVD samotný. Kevin nie je hold takým ťahúňom v hlavnej úlohe, ako keď robí niekomu parťáka. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Tak ako mám celkom rád prvý film Paula Blarta, tak druhý film je neskutočne debilne napísaný, veľmi zle zrežírovaný a má v sebe toľko momentiek, ktoré nechápem, že to celé pôsobí maximálne odfláknuté a nasilu. Love story je hrozná a nemá absolútne žiadnu pointu a logiku, potom sú tu vtipy, ktoré sú maximálne odhadnuteľné a stupídne. Najmä úvod. A Paul Blart je v tomto filme tak neskutočne nesympatický, že celá jeho charizma z prvého filmu je preč. Jeho dcéra je stále okey a ešte by som možno pochválil Mini Kiss, ale nič viac pozitívneho tu nenájdem. Film nemá scénku, o ktorej by som povedal, že pôsobila prirodzene a dobre. Je to len obrovský odpad. A to som si minulého roku myslel, že Pixels bolo strašné. Úprimne poviem, že tento film bol ešte horší. Hodnotenie: F ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tlustoch v nesnázích je ohranej jak starej kazeťák. Tady jsem se vubec nezasmál, leč kroutil hlavou nad trapností. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stejně jako první díl, tak i tohle je taková zábavná jednohubka. Je to ideální film na jedno zhlédnutí, u kterého se celkem pobavíte. Kevin James je fajn herec do komedií a záporák v podobě Neale McDonoguha také potěšil. Zaujal mě mě také David Henrie známý z HIMYM. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kam se poděl vtip jedničky? Ale jedno se tomuhle musí nechat, mám hroznou chuť si znovu pustit jedničku, abych zjistil, jestli i v ní byl Blart tak nesnesitelně nepříjemný debil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem si říkal na co dvojka jednička si oni neříkala no a po zhlédnutí to říkám slabé bez nápadu bez šmrncu zábavy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za roztomilu komedialnu variaciu Die Hard so sympatickym Kevinom Jamesom a minimom trapnych vtipov. Dvojka hned na uvod zahodi happyend z konca jednotky, co ma dost sklamalo, ale to nie je hlavny problem dvojky. Jej problemom je, ze uroven vtipov je ovela prizemnejsia az su neskutocne trapne. Uz trailer bol velkym varovanim, ze sa tentoraz nieco pokazilo, lebo som sa pri nom ani raz nezasmial, ale take trapne peklo som teda necakal. Dokonca aj môj oblubenec James je tu neskutocne otravny. U niektorych vtipov som absolutne nechapal, comu sa mam smiat a len neveriacky som krutil hlavou. V jednotke bolo aj par slusnych akcnych scen so solidnymi kaskaderskymi kuskami. V dvojke znova absolutne nic. Proste jedno velke prazdno. Pokles kvality medzi prvym a druhym Blartom je na podobnej urovni ako napriklad u skvelej jednotky Miss Congeniality a neznesitelnej dvojky. Fakt nechapem ako k tomu mohlo dôjst. 1/10 a odpad tomuto obrovskemu sklamaniu unikol len o chlp. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Policajta ze sámošky pro mě nebyl tak vtipný jako první.Spíš naopak,vtip tomu často chyběl a když někde byl tak bylo cítit ,že byl dost křečovitý.Ano najdou se i místa kde se zasmějete,pokud se vám tedy alespoň trochu líbil první díl.Ten prvotní efekt z předchozí dílu,kde jste byli svědky nemotorného securiťáka jak chrání své obchodní centrum zde už,ale logicky chybí.No a jelikož to tvůrci ničím nevykompenzovali a nepřidali většinou dobré scény a dialogy ,tak se jedná o horší zážitek.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi celkem líbila a měla dost dobrých hlášek. Dvojka už je ale dost nudná a hlavně v závěru tak tupá a trapná, že zůstával rozum stát. Čistej průměr. 50% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

je to asi moja uchylka, ale stale davam sancu filmom od kevina jamesa (a i jeho partaka sandlera) aby som bol nakoniec nastvany stratenym casom... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Neal McDonough se dal propada hereckym dnem, kdyz hraje hlavniho zaporaka ve srackovy komedii o policajtovi z obchodaku. V hlavni roli opet Kevin James, bachor s talentem, kteremu tentokrat mnohem vic nez v prvnim dile sekunduje hnusna hispanska bachyne (Raini Rodriguez) v roli jeho super chytry dcery. Zapletka stejne debilni jako v prvnim dile, akorat zaporaci uz nejsou skakajici debilove na skateboardech / kolech, ale vycviceny zabijaci. Stejne je ale Paul Blart sroluje, takze zadny prekvapko se nekonalo. Vata kolem (ruzny dialogy, vedlejsi postavy vedlejsich postav) mi prisla slabsi nez v prvnim dile, ale ten sjezd sekuritaku z obchodaku byl celkem vtipnej. Byli to presne ty mentalove, co si clovek predstavuje v obchodacich - zevlak, radoby profik, strapatej dedek s mentalni manzelkou, bachyne atd.. na celym filmu byli ale zdaleka to nejvtipnejsi (pricemz vtipnejsi = netrapny). Slabsi nez prvni dil, cca 45% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic. Ale......světe div se, ono je to místy i vtipný. To nic nemění na tom,že Paul fat cop je brutální trotl a bohužel se člověk směje spíš jemu, než tomu co řekne. Nevadí, i tak se na to dalo kouknout. 40% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak tu uz budem nemilosrdny .- jo, zarobok to bol fajny, len vtipy su nasilu, humor je nasilu a vlastne sa ani nie je na com smiat - humor je vec vazna : ale to predsa vieme : 30 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jen zhruba si pamatuju jedničku a marně přemýšlím,jestli i v ní byl Paul Blart takový nesympatický idiot...ve druhém díle totiž je a dost tak přispívá k výsledku,kterým je zoufale nevtipná "komedie" a zcela určitě nejhorší role pro Kevina Jamese.S logikou se film taky zrovna nekamarádí,jinak by asi nebylo dost dobře možné,aby se profesionální zločiny chovali jako totální amatéři a nechali se přemoci bandou looserů z obchoďáků (ne,fakt to není spoiler)...20% ()

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama