Reklama

Reklama

AIKIDO - Street Story

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Krátký film o jedné neplánované zastávce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (17)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Výtečná práce, jako fanoušek prvních filmů se Seagalem smekám a poctou film jenom črší.Skvělá kamera a perfektní střih.Určitě by to šlo udělat ještě zajímavěji, třeba v hospodě a s pomocí několika rekvizit, ale vypadá to úžasně a panu Šimandlovi vzdávám hold.Dále by se to chtělo zamyslet nad novou žánrovou skupinou a to označením nezávislý film, protože tohle nemá s amatérskou tvorbou nic společného, jednak z hlediska věku autora, jednak z hlediska techniky a prostředků, amátera si představuji jako člověka který má handycam za patnáct klacků a stříhá na hacknutym pinnaclu a ne člověka, který točí na dělo CANON 5D MARK III.80%. ()

Reklama

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Především je to přehlídka chvatů v akci. Možná jde o náborovou kampaň, možná ne. Každopádně tady nejde o žádný příběh, který má, ruku na srdce, trapný konec. Celé je to postavené jenom na tom, aby se tam ty lidi porvali a ukázalo se, co kdo umí. Přesto to ale není tak zle natočené. Právě naopak, je to koukatelné. Ale ta profláklá hudba. To se opravdu nedělá tohleto. Akorát se to tím shazuje. Zhlédnuto na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZVDV_4xDh4o ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Když už by mi svědomí nedalo a musel jsem zase skákat po hlavě do vypuštěnýho bazenu (pro což mívám slabost), přišlo by aikido vhod... Fajn kraťas. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krásná Míša v nesnázích. Pojďme ji zachránit. I když tvorbu Šimandla hodnotím (už z principu) co nejvyšším hodnocením, tento 4 minutový počin je co se kvality zpracování obrazu, zvuku a chvatů na opravdu vysoké úrovni, tudíž mé hodnocení je naprosto oprávněné. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších amatérských kraťásků (ne-li ten nejkvalitnější) https://www.youtube.com/watch?v=ZVDV_4xDh4o ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Celý film byl natočen na fotoaparát CANON 5D MARK III. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Ani jeden protagonista není herec, všichni se ale věnují aikiduo. Ve filmu jsou držitelé od 1.-5. danu. (Zdroj: Lukáš Šimandl)
  • Film je mj. poctou Stevenovi Seagalovi, díky jemuž většina protagonistů filmu vůbec s aikidem začala. (Zdroj: Lukáš Šimandl)

Reklama

Reklama