Reklama

Reklama

VOD (1)

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Recenze (290)

mire.k 

všechny recenze uživatele

Bída. Ze začátku to vypadalo na Bonda. Pak se to zvrhlo na konverzašní nudu o záchraně třetího světa a mindrácích z minulosti a na konec to vyvrcholilo akcí bez logiky a nabíjení. ()

Michal118 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspěšného Mechanika mě opět bavilo. Stejně tak jako u jedničky je film skvěle zahrán. Ale má už to nějaké mouchy. 85% ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

je to také super "naivné umenie" plné klišé, ale nevadí, ba naopak (: (a Jessica je tam konečne dokonalá (upgrade istých partií :)) ..................... update 9.2021: a zdá sa že to bola jej posledná "vizuálne zaujímavá" rola... Za 5 rokov nič zaujímavé nenatočila a odhadujem že už ani nenatočí lebo však kedy... Ale rozlúčila sa s touto "eyecandy" časťou kariéri v duchu "v najlepšom prestať", či "odísť na vrchole" - v tomto filme je až  "neznesiteľne" prekrásna ♥ ((: ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Asi mě to bavilo ještě víc jak jednička. A nejen díky postavičce Džesiky Albína. Je to sice taková bezduchá akční srágora, ale má to neskutečnou jiskru a je to dobře natočené (žádný debilní hip-hop a žádné roztřepané záběry z ruky). V rámci žánru to dnes asi moc konkurence nenajde. Místy to dokonce zdatně napodobuje i sérii Mission Impossible. Je tam thajská příroda, sex na pláži s Džesikou, Džesičiny kozy při potápění a spoustu jiné akce. Nejlepší je však očekávaně Tommy Lee Jones. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Dvojka oproti jednotke viac pracuje s emóciami. Na proti tomu akcia v podaní Jasona Stathama pokračuje v už nastolenom duchu. Je však poznať, že jeho postava prešla zmenou niektorých osobnostných rysov, no myslím, že v konečnom dôsledku to nepadlo na úrodnú pôdu. Pokračovanie mi prišlo o čosi chaotickejšie a menej výrazné z hľadiska záverečného efektu. Ako by sa tvorcovia snažili žánrovo odľahčiť pôvodný film a sprístupniť ho širšej mase divákov. Je to horšie, ale stále sa to kvalitatívne drží na slabšom priemere a dá sa na to pozerať. ()

Tak.normal 

všechny recenze uživatele

Jedna za Jessicu a jedna za příšerného TLJ, který chvílemi připomínal Bono Voxe :-) K filmu se nevyjadřuji, jak jednička se dala, netlačila na pilu, svižně utíkala, tak tohle bylo utrpení od začátku do konce. Hodně těžce uvěřitelná zápletka. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Další super díl, které může být klidně samostatný film... Jinak Bulharsko je hezké a záběry z něho byly fajn... ()

surprise 

všechny recenze uživatele

Sledovat jen obrázky a podkres si navolit sám, pak by to tak špatné nebylo, protože poslouchat ty nemožné dialogy a snažit se pochopit motivaci jednotlivých postav je téměř nemožné. Proč například ten super mechanik nejde rovnou na toho svého hlavního padoucha?, když by to bylo mnohem snazší, než se trápit s jeho zakázkami. No odpovím si. Byl by brzo konec. ()

Nalfaen 

všechny recenze uživatele

Kdybych šel ve tři ráno na záchod, zapomněl si mobil a fakt se nudil, tak bych na zbytek toaletního papíru nehtem napsal lepší scénář. ()

vlajad 

všechny recenze uživatele

To bylo tak špatné, že i já, nenároční divák, jsem měl chvílemi chuť usnout. Některé scény, kdy se svěřovali se svými trápeními, byly dost křečovité, příběh je přeplácaný a kolikrát i nelogický. Jedna hvězda za Albu, jinak je to ale smetí, ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Doporučeno všem studentům filmařiny: až čítankově neuvěřitelně špatně narežírované i napsané. Jednu hvězdičku za stále sympatického Stathama. ()

KubaST 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět stathamovku, taky jsem ji dostal. Ale nebylo to ono, na vině byl scénář. Některé scény nedávaly smysl jako například ta, kdy jde po molu, pak nejspíš skočí do vody - to už není vidět a další záběr už je v chatce. Pak úseky, kdy zlikviduje první dvě oběti jsou příliš odbyté, nevadila by lepší propracovanost a více detailů i za cenu delší stopáže. No nic, za film 2 hvězdičky a za Jasona jednu navíc. Jdu si spravit chut jinou stathamovkou... ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Tak tady scénáristé vyhráli další soutěž, co jim ještě projde. A dokázali laťku posunout výš. A to nekritizuji terminátora v hlavní roli schopného porazit celou armádu, ale to okolo, co by se asi mělo dát nazývat příběhem. A ta omáčka prostě byla hloupá, někdy jsem měl i pocit, že se herci smějí tomu, co musí říkat. ()

NAILBOMB 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu jsem měl pocit, že půjde o velice solidní podívanou, s příchodem Džesiky z Alba šel celej můj pocit do kopru a celkově s její přítomností ve filmu to ubíralo na procentech..... Dokonce jsem si říkal, jak by bylo fajn, kdyby tahle postava ve filmu vůbec nebyla, to by pak ale nejspíš nevznikl ani Mekáno dva..... Zklamání....Sakra Jasone, příště BEZ BAB !!! =o))) ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Film, na kterém je debilní snad úplně všechno. Scénář, dialogy, herci, střih. Pěkné lokace a Jason to nezachrání. ()

lucijesena 

všechny recenze uživatele

První hvězdička je za lokace a druhá za look Toomyho Lee Jonese. Jinak děj a herecké výkony tak tristní, že to už víc nešlo. Ani akční scény to nezachraňují. ()

jiri.juricek 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu to průměrné hodnocení zde na csfd. Mě to přišlo jako asi nejlepší Stathamovka. Příběh nic světobornýho, ale skvěle to funguje i tak, aspoň u toho nemůsíte přemýšlet. Akční scény ty jsou naprosto bez chyby a trikově naprosto skvěle zvládnutý. Plus je tam Jessica Alba. Parádní oddychovej akčňák :) ()

pvt.Davids 

všechny recenze uživatele

skvělej 90´ film .... aha on už je vlastně rok 2016. Jinak chápu Jesicu že si chtěla zahrát postelovou scénu s Jasonem proto se k tomu upsala. Pro mě zklamání hold jsem rozmlsanej z EXP... ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme sa dá skritizovať kadečo. Verím, že si ho tunajší kritici podajú. Ale ja nie. Málo rečí. Veľa akcie. Pekné lokácie. Človek nemusí (nemôže) byť kritik, aby si túto guilty pleasure užil. ()

Reklama

Reklama