Reklama

Reklama

VOD (1)

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (290)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to ve filmu možná víc vykecává než by bylo zdrávo, ale zase nám tam běhaj hodně hezký baby a vyslíknou do půle Jasona, takže jak kluci tak holky akorát sklapnout a čumej. V případě kluků není o čem, Jess by chtěl mít v posteli asi každej chlap a Jason před natáčením pobyl nějakou tu dobu v posilce. Ovšem lepší část je ta, kde Jason začne mít uřední hodiny a ve filmu najednou všechno lítá co peří má i nemá. Pokud jde o zdejší hodnocení, uvědom si, že to nízký dávaj hlavně zdejší socky ještě před kinopremiérou, protože jejich finační situace jim umožní akorát tak na profil napsat "miluju film" a pak se koukaj na film klidně na krabičce od zápalek stažnej bůh ví odkud. Na rozdíl od těchto uživatelů budget filmu rozhodoně nestrádal a tak si užijeme docela sexy destinace, ale hlavní je ta akce a ta je vymazlená. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ne, já už ničemu nerozumím. Jason Statham, možná poslední akční hrdina, kterému stále můžeme věřit role 40níků v top formě udělá poměrně slušnou, čistou žánrovku a stejně se najdou v komunitě akčních fans, někteří, co se budou tlouct do prsou jak je to hrozný. Ono kdo chce remcat, tak prostě remcat bude. Jasně příběh je trošku naivní,předvídatelný a samoúčelný. Jessica je jen nastrčená kost a další, další chyby... Jenže Jason je v super formě, jak kulky, tak rány rozdává s grácií a noblesou. A já měl pocit, že to zase dělá pro mě, pro nás a pro všechny, kdo tenhle žánr ještě vyhlíží a milují. 80 procent. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Ja tomu jednoducho nerozumiem. Natočiť slušný akčný film, pokiaľ je k dispozícii obstojný rozpočet a samozrejme aj akčný hrdina, ktorý ovplýva charizmou a schopnosťami nie je predsa také ťažké, veď v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch také filmy vznikali ako na bežiacom páse, ale Jason Statham musí mať mimoriadnu smolu. Na jeho filmy sa stále celkom teším, poriadnych akčných filmov a hrdinov je už veľmi málo, pričom Statham ako jeden z minima na to stále má, ale túto dekádu som s ním nevidel ani jedinú akčnú sólovku, ktorá by ma výraznejšie bavila a nanešťastie na tom nič nemení ani pokračovanie Mechanika. A môže za to hlavne scenár, síce hlavná zápletka na prvý pohľad pôsobí viac, než dobre, nájomný zabijak, ktorý pre záchranu svojej milovanej musí zlikvidovať niekoľkých vplyvných ľudí, pričom popritom sa ju ešte snaží oslobodiť aj osobne, ale dejovo je to celú prvú polovicu jednoducho hrôza. Nejde o to, že by to bolo jednoduché, neoriginálne a priamočiare, to boli aj béčka osemdesiatych rokov a napriek tomu boli skvelé, ale toto nefunguje ani v tých najzákladnejších motiváciách, jednoducho jeden veľký nezmysel. A navyše kvôli tomu sa potom nedá fandiť ani postavám. Síce sa tu stretlo celkom známe obsadenie, ale aj tak ma vlastne ako tak bavil len ten Statham, Jessica Alba je tu len kvôli vzhľadu, inak ma vôbec nebavila, Michelle Yeoh a Tommy Lee Jones majú pre dej relatívne zbytočné postavy a aj tak v ničom nezaujmú a výraznejší záporaci nestoja za nič. A tak to musí celé zachraňovať akcia. Určite sa dala zvládnuť aj lepšie, hlavne po vizuálnej stránke, keďže ten strih zase tak dobrý nie je, ale nie je to nič, čo by výraznejšie rušilo a akcia sa dá celkom užiť aj tak. Hlavné atentáty ma vôbec nezaujali, ale v ostatných akčných scénach, ktorých je hlavne v druhej polovici pomerne dosť je to približne to, čo som aj chcel. Súboje sú surové a dynamické, prestrelky ovplývajú slušným počtom zabitých, pričom mám slabosť pre tiché likvidovanie tlmičom, čoho je tu celkom dosť a nájde sa tu dostatok zaujímavých momentov, napríklad vhodenie protivníka do vody, do ktorej už bol chvíľu predtým hodený aj odistený granát. A tak hlavne obe akcie na lodi, ale aj pri ponorkách ma dosť bavili. A celkovo je film vizuálne dobre zvládnutý, pričom poteší aj výber atraktívnych lokácií. Takže celkovo som určite sklamaný, znovu si to už nepozriem, ale predsa len pre Stathama mám stále celkom slabosť a dynamická druhá polovica s dostatkom slušnej akcie ten priemer zachránila. Po prvej by som to najradšej vypol. 53% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Hvězdička maximálně za ten bazén. Jinak tedy tak prvoplánová a jalová historka, až by jeden brečel. Miss prsní implantát, která nedokáže zahrát ani překvapení, že chlap, kterého měsíce považovala za mrtvého, náhle stojí před ní, je přitažlivá asi nafukovací panna, ale stejně se do ní nájemný zabiják po jednom tanečku zamiluje, i když ví, že může jít o podraz. Máte ho za chytřejšího a myslíte si, že třeba v těch hodinkách, co jí dal, je aspoň GPSka. Prdlajs. Nemají žádnou roli, jen nás mají přesvědčit, že ji jako fakt miluje. Ouha, běda! Samotné tři )koly děda Vševěda jsou každý zfouknutý za osm minut, takže z toho fakt nemám pocit, že ti lidé byli nějak neskutečně chránění - vše jde lehce jako na drátkách, bez problémů, nic se nezkazí, nikdo si ničeho nevšimne, pohodička. Vážně jsem pořád čekal nějaký twist, třeba, že ta holka hraje na dvě strany, ale ona to fakt byla vojanda, která teď z dobrého srdce pomáhá africkým dětičkám, a nic jiného. Nebo že bude něco s těmi hodinkami, prostě jakýkoliv zvrat - nic nepřišlo. A ani ta akce mne nějak nepotěšila, je hodně nepřehledná. Takže nakonec fakt jedině ten bazén. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Souhrou různých náhod se mi film velice líbil. Zrovna jsem se vrátil od moře, po dlouhodobé absenci filmů jsem pustil tv a aniž bych věděl co běží , zaujaly mě prvotní velmi krásné záběry Ria. Nejprv jsem si myslel, že je to nějaký vynikající dokumentární film než začali titulky z kterých jsem se dověděl, že tam hraje má oblíbená herečka Jessica Alba, která i na svůj pokročilejší věk je neskutečně krásná. Překrásné záběry Ria, Thajska, Sydney a hlavně Jessiky udrželi mou pozornost až do konce, což byl asi záměr tvůrců, jinak by se dal film hodnotit i jako odpad, přes spoustu nesmyslů, klišé a předvidatelnosti, ale já měl zrovna po velmi vydařené dovolené perfektně vyčištěnou hlavu zbavenou stresu , blbé nálady z našeho hnusného počasí, dobře naladěn, tak jsem se nesmírně bavil. Prostě vypnout mozek, nehledat chyby, přistoupit na hru a bavit se. Možná, kdybych se nevrátil z úžasné dovči ve skvělé náladě a viděl to za jiných okolností, hodnotil bych méně, těžko říct. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama