Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Disneyho největší hvězdy se představují v novém celovečerním filmu, který se řadí ke klasickým vánočním příběhům. Mickey, Minnie a jejich přátelé Goofy, Donald, Daisy a Pluto společně vzpomínají na lásku, kouzlo a překvapení Vánoc ve třech příbězích plných zázraků. Minnie a Mickey zavzpomínají na rok plný odříkání, kdy se vzdávali všemožných věcí, jen aby jedenkrát mohli uspořádat nezapomenutelné Vánoce. Goofy a Max nám povypráví, jak zažili řadu veselých a převratných událostí - než návštěva skutečného Santy přeměnila jejich Vánoce na nejkouzelnější svátky. Pak se Donaldovi synovci Kulík, Dulík a Bubík vrátí zpět do doby, kdy si přáli, aby byly Vánoce každý den. A vzpomínají, jak se jejich sen obrátil ve směšnou pohromu. Nakonec totiž zjistili, v čem spočívá opravdové kouzlo vánočních svátků. Mickeyho příběh CO SE STALO O VÁNOCÍCH Vám rozhodně přinese rodinnou sváteční pohodu a zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

boni 

všechny recenze uživatele

To se takhle těšíte na klasický vánoční příběh s tou roztomilou disneyvskou animací starých časů, tedy něco ve stylu Mickeyho vánoční koledy, a dostanete tohle. Alespoň jsem se tedy přesvědčil, že nic spojeného s Waltem a datem vzniku, dotýkajícím se nového milénia nebrat, respektive obloukem se tomu vyhnout. Samozřejmě čest těm výjimkám, jako je například Ledové království. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Jedná se o soubor tří povídek s vánoční tematikou a v každé hraje jiná sestava disneyových postaviček. První mě až tak nenadchla, protože se pořád dokola Kulíkovi, Dulíkovi a Bubíkovi opakovaly Vánoce a byli celkem otravní. Druhá mi přišla strašně nevýrazná se slabým scénářem. Goofy se snaží syna přesvědčit o existenci Santa Clause. Sice se tu objevilo několik dojemných chvilek, ale jinak tu bylo až moc pádů, moc nehod a prostě všeho. A poslední příběh o tom, jak si Mickey a Minnie kupovali vánoční dárky a přitom museli řešit problém s nedostatkem financí se mi líbil strašně. Hodnotit tuto minipohádku samostatně, tak jí dám 100*, ale jako celek to tak silné bohužel nebylo. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vtipné a hrejivé. Proste úžasné. Najmä druhý príbeh s Goofym ako starostlivým otcom je skvostný. Trochu zaostáva predvídateľný a preštylizovaný tretí s Mickeym, no napriek tomu je to dokonalá vianočná pecka s dobre vypointovanými vianočnými príbehmi, tak ako sme zvyknutí z komiksov Káčera Donalda a spol. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Unikátní směs tří kratších příběhů, v nichž vystupují ty nejmilovanější postavičky Waltova univerza. Každý z nich nám ukáže kouzlo Vánoc z odlišného úhlu a i jejich poselství se kapku liší. Spojuje je ovšem krásná kreslená animace, magická atmosféra a decentní dávka humoru. O svátcích si člověk nic lepšího ani nemůže přát! 90% ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jsou tu pomalu Vánoce a s nimi 3 příběhy našich Disney kamarádů. První příběh je o tom, co by se stalo u kačerů, kdyby si kluci přáli každý den Vánoce. Druhý příběh je o Maxovi a Goofovi, kdy poznají pravdu, že Santa Claus neexistuje a třetí příběh o Mickeym a Minnie, když se snaží vydělat na poslední chvíli peníze pro vysněný dáreček tomu druhému. Všechny tyto tři příběhy obohacuje Vánoční vyprávění pana vypravěče, které je kouzelné tím, že si režiséři dali práci s rýmováním a to určitě rozesměje člověka ještě víc. Dokonce se i děti naučí, že Vánoce nejsou jenom o dárcích, ale hlavně o tom se potkat s přáteli a být s nimi šťastný. Tento dárek tří příběhů určitě přinese spoustu lidem radost, protože příběhy jsou pro všechny generace, jsou kouzelné a určitě nikdy neomrzí :) Já mám taky dárek, a to hvězdičku navíc, protože si to zaslouží! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v nákupním centru, můžeme vidět několik parodií na únikové metody Indiana Jonese. (Karlsberger)
  • Sklad, ve kterém Minnie pracuje, se jmenuje "Mortimers". Mortimer je jméno, které dříve Walt Disney chtěl dát Mickey Mousovi. (Karlsberger)

Reklama

Reklama