Reklama

Reklama

Operation Rogue

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v džungli jihovýchodní Asie členové teroristické organizace ukradli materiál k přípravě nebezpečné chemické pumy. Je na kapitánu Maxu Randallovi (Mark Dacascos – TV seriál Havaj 5-0) a jeho týmu mariňáků, aby je zastavili. Když ale Randallův tým zabije syna vůdce teroristů, ti odpoví únosem dcery generála Wallace (Treat Williams – TV seriál Chicago Fire). Randall musí mladou dívku zachránit a zabránit teroristickému útoku v akcí nabitém a výbušném thrilleru od legendárního producenta Rogera Cormana. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrné akční béčko, které mě sice ničím nerozčílilo (max zamrzelo svou nedotažeností a hloupostí), ale že bych měl chuť to vidět 2x? To opravdu nemám. Takže je vlastně podprůměrné. Přestože se tam neustále něco děje (řekl bych až moc ve smyslu překombinování děje a zvratů) a i délka je naprosto perfektní... Bohužel o to víc bije do očí hloupost postav (fakt se do akce nosí jen tričko a taktická vesta?) i děje (ten letecký útok na konci... proč se tam tedy sakra cpala ta pipka? Lokalizovat a zaměřit to snad mohl kde jaký vojcl...). A na tohle je můj čas opravdu drahý a motivace chybí. Opravdu škoda. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Jen další z řady .. americká armáda očišťuje planetu od zla a kromě lidí, kteří stále hatí její úmysly svými lživými pomluvami jsou tu mimochodem i teroristé. Šílení, zvrácení, pomstychtiví, ale nikdy přímočaří. Vždy, když někoho unesou, nechají ho naživu alespoň do té doby, než ho může někdo zachránit. To je asi celý příběh. zbytek je jen postupným vymíráním jedné ze stran konfliktu. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brian Clyde vytvára svoj americký sen vo Filipínach a núti dosť nezvyčajne zoschnutého Dacascosa robiť úbohé veci. a čo také? No strieľať bez výmen zásobníka, do neviem koho, len tak dávkou potom jednotlivo, s nekonečným počtom nábojov, atď. Čo to znamená pre iný komparz ? Že majú sa len otáčať a strieľať niekde do prázdna, lebo vy ako divák neuvidíte žiaden boj, žiadnych nepriateľov. Vy vlastne po celý čas nebudete vedieť kto je kde. Tak extrémne zlé naplánované operácie aby jeden hľadal, a to nie som vojak, iba v zálohe. Nepriateľ je tu v rovine štatistov, kde herci popadajú na zem, aby sa potom znova mimo záber kamery postavili obišli dom a znovu útočili. Rozumieš, v tábore sú na začiatku 30. ale mŕtvych bude pri tej streľbe asi 60. Úsmevne tragický film s amatérskymi scénami bojov, nulovým dejom a napätím a ak by si si aj želal, aby toho Treata ako generála v o vrtuľníku ten mastný Filipínec zložil Kornetom, ani to sa nestane, lebo roztrasený dedko generál má ešte dobrú mušku . Ako nebudeme si klamať, ale amatérčina v každom ohľade, kde sa skrátka zachraňuje navzájom dvojica zaľúbencov. Ak si ale nadržaný zo strieľania, si vojak, tak choď vedľa kde premietajú Act of Valor. (videné 19.11.2019, DajTo archív) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejagresivnější organizace, bohužel na mír nepřistoupila.......... CHYBA VE FILMU: Muž, který zastřelí policistu, okolo 3 minuty, má bílou košili. Když však, sám zastřelen, padá z balkonu, má na sobě košili modře kostkovanou. Je to na mě moc přetažený příběh a nějak jsem se do něj nemohl dostat. Některá klišé jsou tak přehnaná, že samotnému příběhu se pak nedá věřit. Události, leč krvavé, se však dají sledovat, protože dramatizace je povedená. CITÁT - Musíme postupovat opatrně........ Scéna okolo 58 minuty je tak slaďoučká, až mi bylo do smíchu. Jest-li je nutné, za život jednoho, nechat zemřít tolik lidí, je jen na divákovi. CITÁT - Neplač holčičko, už je dobře......... Ke konci už je to fraška - Nerozumím, opakujte. Přepínám........ Konec jsem probrečel, ale nějak nevím zda smutkem z nepovedeného příběhu, nebo radostí, že to končí. CITÁT - Ach, Maxi.......... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to byt standardne videobecko, ktore doplni chybajuci deficit akcnych scen fanusikom tohto vymierajuceho zanru. Dej je akceptovatelny, Obsadenie slusne. Mark Dacascos vyzera, ze je stale vo forme, ako bonus tu je charizmaticky sympatak Treat Williams. Rozpocet bol vyuzity tiez obstojne. Je tu niekolko prestreliek, sem tam nejaky vybuch. Cize z tohto hladiska si tento film zasluzi oznacenie akcny. Ale hlavny problem je v akcnych scenach, ktore su mizerne. Nie su sice natocene neprehladne ako je dnes castym zvykom, ale prave naopak. Su neskutocne tazkopadne a nudné. Tak sterilne natocene akcne sceny som uz davno nevidel. Väcsinou proste len dve grupy znudene stoja, strielaju po sebe a asi nikto nic netrafi, lebo len obcas vybuchne nejaka ta kapsulka. Vzhladom na ucast Dacascosa tu prekvapivo absentuju bitky. Hlupe rozhodnutie. Vysledkom je film, ktory naoko v trailery vyzera solidne, ale divakovi nema co ponuknut. 2/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Muž, který přibližně ve 3. minutě zastřelí policistu, má bílou košili. Když je však sám zastřelen a padá z balkonu, má na sobě košili modře kostkovanou. (Terva)

Reklama

Reklama