Reklama

Reklama

Co největší vzdálenost

(festivalový název)
  • Venezuela La distancia más larga (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě tváře Venezuely, chaotické a agresivní město a ráj v nejstarších horách planety. V této úchvatné scenérii se odehrává lyrický, něžný i drsný příběh o cestě za láskou, smrtí a porozuměním. Snímek je příběhem dvou lidí, z nichž každý se musí postavit ke svému životu čelem a přijmout osud, jakkoliv krutý může být. (La Película)

Recenze (2)

POMO 

všechny recenze uživatele

Najdôstojnejšia možná podoba telenovelovej doslovnosti. Celovečerná, s divácky vďačnými exteriérmi Venezuely a jej stolových hôr. ()

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

Typická festivalová záležitost, která dokonce vyvolá potlesk v sále, ale ve mně zůstaly tak trochu rozpaky. Jakože ano, jsem překvapen, že i v té bídě, kdy není na chleba, dokázali borci z Venezuely vyprodukovat koukatelný biják. Úvodní dynamické scény z Caracasu sestříhané parádně a má to zaděláno na krásný příběh velmi dobře, ale pak se z toho stane takové nesestříhané melodrama o těžkých chvílích jedné rodiny, které se to v krátké době nějak nešťastně semlelo. Nevím. Jistě, exotické to je, pro mě navíc krásná připomínka putování na La Mesetu v Bolívii, ale když se od přírodovědeckých krás a této mé osobní vzpomínky oprostíme, zbydou festivalové tři hvězdy a šup domů. [60%; 2017-02-19 Kino Světozor – La Película] ()

Související novinky

La Película spouští předprodej

La Película spouští předprodej

06.02.2017

Postapokalyptické sci-fi, mrazivé thrillery, ztřeštěné komedie, psychologická dramata, ale i zdánlivě všední příběhy obyčejných lidí či naopak snímky otevírající tabuizovaná témata - festival La… (více)

Reklama

Reklama