Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ken Marks narazí na nebezpečného protivníka hned první den nástupu na novou školu. Jedná se o nepřítele o to horšího, že vystupuje jako šampion ilegální bojové organizace. Nezkušeného mládence se ujíma bývalý policajt a nyní školník Billy Grant, který začne Kena trénovat, aby se uměl bránit. Co ovšem netuší ani Billy, že oním tajemným mužem v pozadí je někdo z dávné minulosti, který vlastně usiluje o jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na Blankse a Kilpatricka se stoji zato podivat ale jenom jednou to je maximum a ty stredoskolsky kecy a drsnarny se fakt nedali... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fajn béčko se sympatickým obsazením a dobrým příběhem. Nejlepší byly fighty Blanks vs. Lew a Blanks vs. Klipatrick, ten hlavní souboj mezi těma nadržencema nic moc a ten konec byl nějakej až mooc happy, ale jinak na to jak jsem se toho celkem bál, že to bude nějaka arénovka, tak to fakt mělo supr příběh a já se bavil od začátku do konce a snad ani chvíly jsem se nenudil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to tak nevypadá, ale velice brzy se z filmu stane klasická arénovka 90. let. Billy Blanks uměl, ale jinak spíše slabší VHS kousek. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedená rubačka ze středoškolského prostředí. Blanks zde nehraje hlavní roli, ale je spíš mentor. Souboje jsou povedené a příběh bez překvapení. Za mě 80% :) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ďalšia replika ,,Karate Kida". Gibbsov scenár kombinuje prvky z niekoľkých úplne samostatných žánrov a umiestňuje ich do jedného filmu, pričom dva najvýraznejšie sú film o policajtovi a film o šikanovaní tínedžerov. 1/10 ()

John80 

všechny recenze uživatele

Akčný film zo školského prostredia ale aj prostredia ringu o chlapcovi , ktorý nastúpi na novú školu a postaví sa šikane školského vodcu za pomoci svojho trénera. Snímok ,ktorý sa oplatí vidieť 4* ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Kung-fu školník Billy pomůže šikovanému a naučí ho se bránit. Typický karate kid příběh 90.tek. Jako malý jsem tyhle filmy valil na VHS jeden za druhým a celkem jsem si vzpomněl, že už jsem to viděl. Musím říct, že mne film vůbec nenudil, odsýpalo to, souboje byly super zvláště na konci a mám slabost pro tréninkové pasáže a jich tu bylo dost za to dávám palec hore. Na konci je i bitka v aréně a i Patrick a Blanks si to rozdají a že je se na co koukat. Velice pohodové béčko, které patří mezi to lepší a rozhodně neurazí. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Konečně tak trochu jiná role pro Billyho Blankse, která mu padla. Zajímavá postava školníka, který trénuje středoškoláka Kena, který se čerstvě přistěhuje a chce se seznámit s dívkou Julií, která ovšem doslova patří největšímu frajerovi ze střední Tomovi. Tak trochu Karate Kid na n-tou. Souboje ušly a až na několik lapsů, které mě iritovali, celkem koukatelný snímek. Státní střední školy jsou asi hodně fajn a vychovávají super mladý se skvělým potenciálem /sarkasmus/. Pro mě lepší než Mark Dacascos v Mistr neznámého boje. ()

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Toto nepovažuji za nejúspěšnější film Billiho Blankse jak uvádí VHS. Nejvíce u mě zazářil jako zlý Khan v Karate Tiger 4: Král Kickboxerů. Což už dávno byl než přišel tento snímek. Navíc když ho daboval Miloš Vávra a ten mu padl jak ulitý. Tohle je slabí ale dokoukal jsem to. ()

biggerg 

všechny recenze uživatele

Jah. Toto fajné intersonicovské béčko som svojho času zbožňoval. Bolo mi asi 11-12 rokov a ohadzoval som kamaráta basketbalkou :D. Dnes keď pozerám na tento skvost tak zisťujem že je to celkom dosť veľká volovina s otrasnými hercami. A dosť prekvapila pani Zoolendrová ktorá tam hrá křehké koťátko. Kto nechcel byť vo svojich 12 rokoch karatista jak keby ani nebol. Jah ()

Reklama

Reklama